Idei de amenajare pentru vitrina magazinului

Vitrina magazinului este primul lucru de impact pentru client. Acesta se uita spre magazin si daca ii atrage atentia vitrina si modul de aranjare si ideea/conceptul vitrinei, atunci intra in magazin. De aceea este foarte important cum aranjam vitrina. Cum o decoram, ce materiale alegem in decorarea acesteia si cum facem sa nu fie nici prea incarcata dar nici prea gola, si totusi sa se vada produsul, si sa aiba un impact puternic?

Vrem sa va prezentam in articolul de mai jos un concept destul de intalnit in vitrinele magazinelor de bijuterii, produse cosmetice, incaltaminte/imbracaminte, produse de lux etc: glitterul. Puteti folosi glitterul astfel incat sa arate extraordinar in vitrina dvs!

Decorare vitrina  magazinului de incaltaminte cu autocolant decorativ
Decorare magazin incaltaminte cu autocolant decorativ
Sursa: coverstyl.com

Ce este autocolantul decorativ cu sclipici glitter?

Autocolantul decorativ sclipici glitter este fix ce ai nevoie daca vrei sa aduci putina stralucire in vitrina magazinului tau, iti transforma mgazinului intr-unul glam, lucios si sclipicios. Autocolantele cu sclipici pot avea o gama variata de culori si in acest fel magzinul tau va straluci la propriu si produsele vor fi puse in valoare. Acest tip de autocolant are o rezistenta foarte mare la apa, murdarie, abraziune uzura si chiar raze UV. Durata de viata a unui autocolant decorativ este de 10 ani, iar in magazinul online Autocolant.ro gasiti 14 nuante de autocolant decorativ glitter, atat mate cat si lucios de la Coverstyl.

Foarte important de stiut, se poate aplica atat pe suprafata plana cat si pe suprafata curbata si este necesara aplicarea unui primer in momentul montarii. Intretinerea lui este foaret usoara, puteti folosi orice tip de produs de curatenie (mai putin cele foarte abrazive care au acetona, alcool alb sau detartrant in compozitie).

De ce ar trebui sa alegi un astfel de autocolant decorativ?

Iti prezint cateva beneficii pe care le ai imediat dupa ce alegi sa folosesti in vitrina magazinului tau un astfel de autocolant decorativ cu sclipici glitter:

  • costurile sunt mici pentru a decora intreaga vitrina a magazinului
  • autocolantul nu se degradeaza usor, are durabilitate 10 ani si il puteti schimba doar daca nu va mai doriti acelasi model
  • montarea relativ usoara si puteti decora chiar dvs, nu este necesar ajutor din partea specialistilor
  • aspect inedit, glam, cu impact asupra clientilor
Decorare vitrina magazinului de cosmetice
Decorare vitrina magazin cosmetice
Sursa: coverstyl.com

Sfaturi si recomandari ca sa decorezi vitrina magazinului

Tineti cont de faptul ca vitrina magazinului este cea mai importanta, asa ca alocati un buget si in aceasta directie si alegeti cu increderea autocolantul decorativ. Vitrinele sunt cel mai bun mod de prezentare, mai ales ca potentialii clienti aleg locuri placute vizual, spatii aranjate frumos si cu gust.

Si noua ne plac lucrurile aranjate frumos insa tineti cont sa nu exagerati cu glitter-ul si sa il puneti cu masura, astfel incat produsele sa iasa in evidenta si sa fie un contrast intre culoarea autocolantului si produsele afisate.

Trebuie sa aveti in vedere si anotimpul in care decorati astfel ca in periada iernii un autocolant cu sclipici in culoarea alba, albastra va arata superb iar vara alegere culori calde de galben, rosu, portocoliu sau chiar auriu.

Autocolant decorativ cu sclipici glitter auriu pentru vitrina magazinului
Autocolant decorativ cu sclipici glitter auriu
Sursa: coverstyl.com

Oferiti clientilor un spatiu placut vizual pentru a-si face cumparaturile si vor reveni cu siguranta cu mult drag. Este fix ceea ce va doriti: clienti multumiti, care sa revina in magazinul dvs.

Ati apela la autocolant decorativ cu sclipici glitter pentru decorarea vitrinei magazinului dvs?

2 Replies to “Idei de amenajare pentru vitrina magazinului”

  1. Buna ziua
    Am de colantat 2 usi de exterior in alb mat ( nu lucios) in Voluntari / pipera
    Dimensiune 1 m lat si 2,1 m inalt cu tot cu toc, suprafața dreapta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *