Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Culoare autocolant 9 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Preturile includ TVA
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Autocolantul pentru tunning auto Oracal 970 RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air este o folie cast, cu o structura multistrat realizata dintr-un polimer PVC, proiectata la cele mai inalte standarde tehnologice.

Autocolantul Oracal 970 are o suprafata foarte lucioasa pastrandu-si aceasta caracteristica si in urma alungirii si este special creat pentru colantarea integrala a masinilor, neavand nevoie de laminare suplimentara. 

Autocolantul Oracal 970 RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air prezinta un efect unic "cameleon": culoarea se schimba intre doua tonuri diferite, in functie de unghiul in care este privit materialul. Un avantaj important este faptul ca directia de aplicare nu conteaza, efectul ramanand acelasi.

Tehnologia acestei game cu Rapid Air permite aplicatii usoare si rapide impiedicand formarea de bule de aer, acestea putand fi usor indepartate prin simpla netezire a suprafetei. 

Siliconul hartiei suport al acestei serii are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer, Rapid Air.

Autocolantul poate avea finisaj lucios sau mat si este disponibil in urmatoarea paleta de culori:

  • 9 nuante metalice lucioase
  • 9 nuante metalice mate 

Dupa aplicare, durata de viata a autocolantului in exterior este de 4 ani.

Caracteristici pentru Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Suprafata de aplicare plana, curbata, complexa
Aplicatii exterior
Grosime material 100 - 150 microni
Tip adeziv Rapid Air - Poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 4 ani
Tip de culoare si textura colorat
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +15°C
Certificat de conformitate 1 970g-178-test-certificate-bs-5609.pdf

Instructiuni de aplicare

Inainte de aplicare

Inainte de aplicare, verificati cu atentie autocolantul ORAFOL® pentru defecte vizibile. Va rugam sa contactati distribuitorul in cazul in care sunt detectate defecte si nu utilizati colantul, deoarece nu putem procesa revendicarile privind defectele inainte de aplicare odata ce materialul a fost prelucrat în vreun fel. Verificati numarul lotului imprimat la marginea spatelui filmului pentru a va asigura ca numai materialele din acelasi lot sunt utilizate impreuna. Folosirea produselor altor producatori pentru colatarea aceluiasi produs nu este recomandata, deoarece poate afecta negativ procesarea, estetica, performanta sau durata de viata.

Adezivii de inalta calitate utilizati pentru materialele adezive ORACAL creeaza o legatura excelenta cu aproape orice suprafata curata. O metoda sigura de aplicare a acestui autocolant este: aderenta uscata.

Curatarea autovehiculului

Inainte de aplicare se recomand curatarea integrala a autovehiculului. Masina trebuie sa fie complet curata si uscata la aplicarea filmului. (nu se foloseste ceara).

Indepartati toate elementele care impiedica aplicarea autocolantului. (de ex. Oglinzi exterioare, manere pentru usi, decupari, stergatoare de parbriz etc.).
Se controleaza toate suprafetele si marginile sa nu existe ceara rezistenta. Orice reziduri trebuie indepartate numai cu un detergent industrial fara silicon pe baza de citrice. Suprafetele cu pete mai persistente pot fi curatate suplimentar cu un produs de curatare a insectelor disponibil in comert.

Curatati toate suprafetele pe care se aplica folia, cu detergent de suprafata ORACAL sau cu izopropanol. Nu folositi alcool. Asigurati-va ca urmele detergentilor ramasi sunt indepartate complet. Asigurati-va ca suprafetele, marginile, ondulatiile, golurile si imbinarile vehiculului sunt complet uscate. Indepartati cu atentie umiditatea ramasa sub sigiliile de cauciuc.

Aplicarea pe baza de apa este posibila pentru decoratiuni particulare (de ex. dungi de curse) pe suprafete uniforme sau curbate, dar numai pentru autocolante fara adeziv microstructurat. Autocolantele cu adeziv microstructurat (RapidAir) nu sunt potrivite pentru aplicarea umeda.
Cand utilizati hartie sau folie de transfer ORATAPE, trageti-le incet din film la un unghi de 180°.

Aplicarea autocolantului

Pozitionati autocolantul ORAFOL pre-taiat care urmeaza sa fie aplicat pe suprafata masinii si fixati-l pe vehicul cu banda adeziva sau magneti.
In functie de marimea taierii, hartia siliconica poate fi indepartata complet inainte de lipire sau treptat in timpul procedurii de aderare.

• Asigurati-va ca autocolantul ORAFOL se află la aproximativ 5 cm deasupra elementului vehiculului pe care se va aplica autocolantul.
• Scoateti hartia de suport de pe autocolantul ORAFOL si intindeti-l pe acesta in mod egal peste partea care urmeaza a fi acoperita
• Aplicati folia ORAFOL pe vehicul cu o racleta speciala pentru aplicarea autocolantului
• Pentru suprafete curbate (de exemplu, aripi de masina), utilizați un pistol cu ​​aer cald (phoen, etc.) pentru a încalzi întregul film color ORAFOL la +40°C sau maxim +60°C.
• Pentru suprafetele complexe (margini / colturi), autocolantul ar trebui reincalzit cu grija cu un pistol de aer cald imediat dupa aplicarea sa pentru a activa adezivul. Este necesara reincalzirea autocolantului ORAFOL la o temperatura de +110°C pana la maximum +120°C pentru a asigura stabilitatea structurii sale in aceste zone.
• Odata ce autocolantul ORAFOL s-a racit, taiati sau intoarceti marginile sale. Dupa remontarea tuturor pieselor care au fost indepartate (oglinzi, manere, etc),  reincalziti din nou toate marginile si ondulatiile cu un pistol cu ​​aer cald la +110°C pana la maximum +120°C

Conditii ideale pentru aplicarea autocolantului

Incaperea in care va sta autovehiculul va fi curata, fara praf și luminoasa. Temperatura optima a suprafetei este cuprinsa intre +21°C si +23°C. Masurarea temperaturii suprafetei masinii este usor de masurat cu un termometru infrarosu.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.