Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 8 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Autocolantul pentru tunning auto Oracal 970 RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air este o folie adeziva multi-stratificata, din PVC cast, fiind un autocolant special creat pentru colantari auto.

Gama Oracal 970 RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air, s-a lansat prin doua nuante ce prezinta insertii metalice si este recomandata pentru colantari integrale, in special a suprafetelor denivelate. Autocolantul trebuie taiat si aplicat prin suprapunere in cazul zonelor cu adancituri.

Avantajul acestui autocolant este ca poate fi aplicat atat pe verticala, cat si pe orizontala, fara sa apara diferente de culoare sau efect.

Suportul este acoperit pe ambele parti de polietilena, siliconat pe o singura parte, cu greutatea de 145 g/mp.

Adezivul este de tip Rapid Air, repozitionabil, permanent, poliacrilic pe baza de solvent, adeziv ce permite aplicatii usoare si rapide impiedicand formarea de bule de aer, acestea putand fi usor indepartate prin simpla netezire a suprafetei.

Folia este disponibila in 8 culori lucioase, dintre care doua se regasesc si in varianta mata:

1) Sunset Shift - este o combinatie intre rosu, portocaliu si auriu, cu insertii metalice. Autocolantul isi schimba culoarea in functie de unghiul din care este priv, putand fi perceput in nuante diferite de la rosu inchis pana la auriu datorita metalului inserat in folie. Este disponibila atat in varianta mata cat si lucioasa.

2) Black Galactic Gold - iese in evidenta prin insertiile metalice multicolore, pe fond negru, ce confera unicitate autocolantului. Este disponibila atat in varianta mata cat si lucioasa.

3) Intergalactic Blue - culoarea este disponibila doar in varianta lucioasa. Aceasta iese in evidenta prin nuanta de albastru ce prezinta insertii metalice, conferindu-i astfel un aspect unic.

4) Mandarin - culoarea este disponibila doar in varianta lucioasa, pentru un efect mai special.

5) Alb Cristal - o nuanta deosebita de alb, fina, ce reflecta o nuanta de gri cristal. Disponibila numai in varianta lucioasa.

6) Tangerin Dream - o alta nuanta de mandarin, perfecta pentru colantarile auto integrale. Este disponibila doar in varianta lucioasa.

7) Jetstream Blue  - o culoare unica de albastru deschis, intens. Disponibila numai in varianta lucioasa.

8) Luscious Lips - culoare noua de rosu intens, o culoare delicioasa si pasionala, ideala pentru colantari auto integrale. Este disponibila doar in varianta lucioasa.

Durabilitatea in exterior a autocolantului este de 3 ani.
 

Caracteristici pentru Autocolant tunning auto Oracal 970RA Premium Special Effect Cast cu adeziv Rapid Air

Suprafata de aplicare plana, curbata, complexa
Aplicatii exterior
Grosime material 100 - 150 microni
Tip adeziv Rapid Air - Poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 3 ani
Tip de culoare si textura colorat, metalizat
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +15°C
Certificat de conformitate 1 970g-178-test-certificate-bs-5609.pdf

Instructiuni de aplicare

Inainte de aplicare

Inainte de aplicare, verificati cu atentie autocolantul ORAFOL® pentru defecte vizibile. Va rugam sa contactati distribuitorul in cazul in care sunt detectate defecte si nu utilizati colantul, deoarece nu putem procesa revendicarile privind defectele inainte de aplicare odata ce materialul a fost prelucrat în vreun fel. Verificati numarul lotului imprimat la marginea spatelui filmului pentru a va asigura ca numai materialele din acelasi lot sunt utilizate impreuna. Folosirea produselor altor producatori pentru colatarea aceluiasi produs nu este recomandata, deoarece poate afecta negativ procesarea, estetica, performanta sau durata de viata.

Adezivii de inalta calitate utilizati pentru materialele adezive ORACAL creeaza o legatura excelenta cu aproape orice suprafata curata. O metoda sigura de aplicare a acestui autocolant este: aderenta uscata.

Curatarea autovehiculului

Inainte de aplicare se recomand curatarea integrala a autovehiculului. Masina trebuie sa fie complet curata si uscata la aplicarea filmului. (nu se foloseste ceara).

Indepartati toate elementele care impiedica aplicarea autocolantului. (de ex. Oglinzi exterioare, manere pentru usi, decupari, stergatoare de parbriz etc.).
Se controleaza toate suprafetele si marginile sa nu existe ceara rezistenta. Orice reziduri trebuie indepartate numai cu un detergent industrial fara silicon pe baza de citrice. Suprafetele cu pete mai persistente pot fi curatate suplimentar cu un produs de curatare a insectelor disponibil in comert.

Curatati toate suprafetele pe care se aplica folia, cu detergent de suprafata ORACAL sau cu izopropanol. Nu folositi alcool. Asigurati-va ca urmele detergentilor ramasi sunt indepartate complet. Asigurati-va ca suprafetele, marginile, ondulatiile, golurile si imbinarile vehiculului sunt complet uscate. Indepartati cu atentie umiditatea ramasa sub sigiliile de cauciuc.

Aplicarea pe baza de apa este posibila pentru decoratiuni particulare (de ex. dungi de curse) pe suprafete uniforme sau curbate, dar numai pentru autocolante fara adeziv microstructurat. Autocolantele cu adeziv microstructurat (RapidAir) nu sunt potrivite pentru aplicarea umeda.
Cand utilizati hartie sau folie de transfer ORATAPE, trageti-le incet din film la un unghi de 180°.

Aplicarea autocolantului

Pozitionati autocolantul ORAFOL pre-taiat care urmeaza sa fie aplicat pe suprafata masinii si fixati-l pe vehicul cu banda adeziva sau magneti.
In functie de marimea taierii, hartia siliconica poate fi indepartata complet inainte de lipire sau treptat in timpul procedurii de aderare.

• Asigurati-va ca autocolantul ORAFOL se află la aproximativ 5 cm deasupra elementului vehiculului pe care se va aplica autocolantul.
• Scoateti hartia de suport de pe autocolantul ORAFOL si intindeti-l pe acesta in mod egal peste partea care urmeaza a fi acoperita
• Aplicati folia ORAFOL pe vehicul cu o racleta speciala pentru aplicarea autocolantului
• Pentru suprafete curbate (de exemplu, aripi de masina), utilizați un pistol cu ​​aer cald (phoen, etc.) pentru a încalzi întregul film color ORAFOL la +40°C sau maxim +60°C.
• Pentru suprafetele complexe (margini / colturi), autocolantul ar trebui reincalzit cu grija cu un pistol de aer cald imediat dupa aplicarea sa pentru a activa adezivul. Este necesara reincalzirea autocolantului ORAFOL la o temperatura de +110°C pana la maximum +120°C pentru a asigura stabilitatea structurii sale in aceste zone.
• Odata ce autocolantul ORAFOL s-a racit, taiati sau intoarceti marginile sale. Dupa remontarea tuturor pieselor care au fost indepartate (oglinzi, manere, etc),  reincalziti din nou toate marginile si ondulatiile cu un pistol cu ​​aer cald la +110°C pana la maximum +120°C

Conditii ideale pentru aplicarea autocolantului

Incaperea in care va sta autovehiculul va fi curata, fara praf și luminoasa. Temperatura optima a suprafetei este cuprinsa intre +21°C si +23°C. Masurarea temperaturii suprafetei masinii este usor de masurat cu un termometru infrarosu.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.