Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast

Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 20 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast

Autocolantele ORACAL 975 Premium Structure Cast au fost concepute initial pentru colantarea integrala a masinilor. Acest lucru nu exclude folosirea lor pentru alte elemente decorative ale masinilor si nu numai. Texturile deosebite ale colantului sunt ideale si pentru decorarea elementelor din habitaclul masini (manere, grile). De asemenea se pot folosi pentru a da diverse accente pieselor de mobilier rezidential. Autocolantul se poate indeparta usor, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Initial autocolantele din seria Oracal 975 Structure Cast au fost cu imitatie de carbon in exclusivitate, dar seria s-a dezvoltat ulterior si cu alte folii texturate:

  • Oracal 975CA imitatie carbon disponibila in: alb, negru, argintiu, gri-antracit, transparent, rosu, albastru si auriu.
  • Oracal 975BR cu textura "zgariata" disponibila in: argintiu, auriu, albastru metalic, grafit metalic si argintiu metalic.
  • Oracal 975HC cu textura de fagure disponibila in: negru, argintiu, auriu, albastru si argintiu metalic.
  • Oracal 975CR cu textura piele de crocodil disponibila in: negru.
  • Oracal 975CO cu textura cocon de matase disponibila in: negru.

Grosimea acestui autocolant este de 150 microni, iar suportul este din hartie cu polietilena siliconata pe ambele parti. Adezivul este repozitionabil (acesta permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe pozitia dorita de cate ori se doreste. Folia se va lipi doar in momentul in care se preseaza cu ajutorul unei raclete), permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent.

Dupa aplicare, durata de viata a foliei in exterior este intre 1.5 - 5 ani, astfel:

  • nuantele metalice: 3 ani (aplicat vertical), 1.5 ani (aplicat orizontal) 
  • nuantele obisnuite: 5 ani (aplicat vertical), 2.5 ani (aplicat orizontal) 

Caracteristici pentru Autocolant tunning auto Oracal 975 Premium Structure Cast

Suprafata de aplicare plana, curbata, complexa
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 150 - 200 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 1.5 ani, 2.5 ani, 3 ani, 5 ani
Tip de culoare si textura alb, negru, transparent, colorat, metalizat, texturat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +15°C

Instructiuni de aplicare

Inainte de aplicare

Inainte de aplicare, verificati cu atentie autocolantul ORORFOL® pentru defecte vizibile. Va rugam sa contactati distribuitorul in cazul in care sunt detectate defecte si nu utilizati colantul, deoarece nu putem procesa revendicarile privind defectele inainte de aplicare odata ce materialul a fost prelucrat în vreun fel. Verificati numarul lotului imprimat la marginea spatelui filmului pentru a va asigura ca numai materialele din acelasi lot sunt utilizate impreuna. Folosirea produselor altor producatori pentru colatarea aceluiasi produs nu este recomandata, deoarece poate afecta negativ procesarea, estetica, performanta sau durata de viata.

Adezivii de inalta calitate utilizati pentru materialele adezive ORACAL creeaza o legatura excelenta cu aproape orice suprafata curata. O metoda sigura de aplicare a acestui autocolant este: aderenta uscata.

Curatarea autovehiculului

Inainte de aplicare se recomand curatarea integrala a autovehiculului. Masina trebuie sa fie complet curata si uscata la aplicarea filmului. (nu se foloseste ceara).

Indepartati toate elementele care impiedica aplicarea autocolantului. (de ex. Oglinzi exterioare, manere pentru usi, decupari, stergatoare de parbriz etc.).
Se controleaza toate suprafetele si marginile sa nu existe ceara rezistenta. Orice reziduri trebuie indepartate numai cu un detergent industrial fara silicon pe baza de citrice. Suprafetele cu pete mai persistente pot fi curatate suplimentar cu un produs de curatare a insectelor disponibil in comert.

Curatati toate suprafetele pe care se aplica folia, cu detergent de suprafata ORACAL sau cu izopropanol. Nu folositi alcool. Asigurati-va ca urmele detergentilor ramasi sunt indepartate complet. Asigurati-va ca suprafetele, marginile, ondulatiile, golurile si imbinarile vehiculului sunt complet uscate. Indepartati cu atentie umiditatea ramasa sub sigiliile de cauciuc.

Aplicarea pe baza de apa este posibila pentru decoratiuni particulare (de ex. dungi de curse) pe suprafete uniforme sau curbate, dar numai pentru autocolante fara adeziv microstructurat. Autocolantele cu adeziv microstructurat (RapidAir) nu sunt potrivite pentru aplicarea umeda.
Cand utilizati hartie sau folie de transfer ORATAPE, trageti-le incet din film la un unghi de 180°.

Aplicarea autocolantului

Pozitionati autocolantul ORAFOL pre-taiat care urmeaza sa fie aplicat pe suprafata masinii si fixati-l pe vehicul cu banda adeziva sau magneti.
In functie de marimea taierii, hartia siliconica poate fi indepartata complet inainte de lipire sau treptat in timpul procedurii de aderare.

• Asigurati-va ca autocolantul ORAFOL se află la aproximativ 5 cm deasupra elementului vehiculului pe care se va aplica autocolantul.
• Scoateti hartia de suport de pe autocolantul ORAFOL si intindeti-l pe acesta in mod egal peste partea care urmeaza a fi acoperita
• Aplicati folia ORAFOL pe vehicul cu o racleta speciala pentru aplicarea autocolantului
• Pentru suprafete curbate (de exemplu, aripi de masina), utilizați un pistol cu ​​aer cald (phoen, etc.) pentru a încalzi întregul film color ORAFOL la +40°C sau maxim +60°C.
• Pentru suprafetele complexe (margini / colturi), autocolantul ar trebui reincalzit cu grija cu un pistol de aer cald imediat dupa aplicarea sa pentru a activa adezivul. Este necesara reincalzirea autocolantului ORAFOL la o temperatura de +110°C pana la maximum +120°C pentru a asigura stabilitatea structurii sale in aceste zone.
• Odata ce autocolantul ORAFOL s-a racit, taiati sau intoarceti marginile sale. Dupa remontarea tuturor pieselor care au fost indepartate (oglinzi, manere, etc),  reincalziti din nou toate marginile si ondulatiile cu un pistol cu ​​aer cald la +110°C pana la maximum +120°C

Conditii ideale pentru aplicarea autocolantului

Incaperea in care va sta autovehiculul va fi curata, fara praf și luminoasa. Temperatura optima a suprafetei este cuprinsa intre +21°C si +23°C. Masurarea temperaturii suprafetei masinii este usor de masurat cu un termometru infrarosu.

Recomandari

Zgarieturile fine aparute in timp pe acest material se pot ajusta prin incalzire cu foehnul.

Cand realizati montajul, nu insistati prea mult cu racleta pe suprafata, pentru a nu deteriora aspectul foliei.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.