Bucata - 1.00 x 1.90m Autocolant decorativ colorat geam Oracal 8300 Transparent Cal Culoare 073 Dark Grey

Bucata - 1.00 x 1.90m Autocolant decorativ colorat geam Oracal 8300 Transparent Cal Culoare 073 Dark Grey Bucata - 1.00 x 1.90m Autocolant decorativ colorat geam Oracal 8300 Transparent Cal Culoare 073 Dark Grey Bucata - 1.00 x 1.90m Autocolant decorativ colorat geam Oracal 8300 Transparent Cal Culoare 073 Dark Grey
Adauga in cos Adauga in wishlist
Preturile includ TVA

Prezentare Bucata - 1.00 x 1.90m Autocolant decorativ colorat geam Oracal 8300 Transparent Cal Culoare 073 Dark Grey

Autocolantul Oracal 8300 Transparent Cal este o folie colorata,transparenta, din PVC cu suprafata lucioasa, cu grosimea de 80 de microni. Aceasta se poate folosit pentru, decorarea oricaror suprafete iluminate din spate, parasolare, vitralii sau alte aplicatii care necesita o folie colorata transparenta deoarece este rezistenta la UV.

Autocolantul are adezivul permanent, poliacrilic pe baza de solvent, care nu-si modifica culoarea in timpul aplicarii, astfel incat lipirea se poate executa atat uscata, cat si umeda. Suportul este din silicon si are greutatea de 137 g/mp.

Foliile sunt recomandate si pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine, efectul lor de transparenta putand fi folosit pentru crearea unor aplicatii unice.

De asemenea, acesta folie se se poate utiliza si pentru aplicatii pe semne rutiere, folosind urmatoarele culori care se pot aplica pe culoarea alba a foliilor reflectorizante din gamele Oralite 5500 si Oralite 5200 respectand specificatiile internationale:

  •  216 - Traffic yellow (Galben trafic);
  •  034 - Orange (Portocaliu);
  •  032 - Light Red (Rosu deschis);
  •  057 - Traffic blue (Albastru trafic);
  •  619 - Traffic green (Verde trafic).

Autocolantul contine o paleta de 32 de culori transparente.

Dupa aplicare, durata de viata a foliei in exterior este intre 2.5 - 5 ani, astfel:

  • 5 ani (aplicat vertical), 2.5 ani (aplicat orizontal) 

Caracteristici pentru Bucata - 1.00 x 1.90m Autocolant decorativ colorat geam Oracal 8300 Transparent Cal Culoare 073 Dark Grey

Instructiuni de aplicare

Exista doua metode majore de aplicare: aderenta uscata si umeda.

Pentru aderenta uscata, pozitionati mai intai filmul taiat si apasati-l la un colt de pe suprafata, apoi, aderati restul prin aplicarea unei raclete din plastic pe film. In functie de marimea taierii, hartia siliconica poate fi indepartata complet inainte de lipire sau treptat in timpul procedurii de aderare.
Cand utilizati hartie sau film de aplicatie ORATAPE®, trageti-le incet din film la un unghi de 180 °.

Aderenta umeda trebuie facuta numai in conditii de temperatura ridicata, cand temperaturile sunt de cel putin + 18 ° C. Pulverizati partea adeziva expusa cu apa de tensiune joasa (apa amestecata cu un agent de spalare) si puneti-o pe suprafata de primire. Usurinta pozitionarii precise este marele avantaj al metodei de aderenta umeda.

Adezivii de inalta calitate utilizati pentru materialele adezive ORACAL® creeaza o legatura excelenta cu aproape orice suprafata curata.
Acest autocolant se va folosi strict pe materiale de sticla. Nu este recomandata aplicarea acestei folii pe alte suprafete.
Curatati suprafata chiar inainte de laminare, deoarece praful si alte particule in suspensie se pot lipi rapid de suprafata. Cele mai bune rezultate de curatare sunt obtinute cu o carpa din microfibra uscata.
IMPORTANT 

Suprafetele pe care se va aplica materialul trebuie curatate temeinic si fara urme de praf, grasime sau orice alta contaminare care ar putea afecta aderenta materialului.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti 10% DISCOUNT la urmatoarea ta comanda si acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.