In perioada 30 Noiembrie-1 Decembrie suntem in concediu. Comenzile plasate in acest interval vor fi livrate pe data de 4 Decembrie.

Buline dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T

Buline dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T Buline dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.
Adauga in cos Adauga in wishlist
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Buline dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T

Bulinele dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T au suportul din spuma acrilica si grosimea de 1 mm (1000 microni).
Protectia acestora este realizata din polietilena de culoare rosie inscriptionat cu sigla Orafol.

Adezivul bulinelor dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T este din acrilic pur, transparent si permanent pe ambele fete, avand o rezistenta crescuta la forfecare si la frecare in prezenta unui stres mecanic. Bulinele dublu adeziva transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03100T au o buna rezistenta la UV si la temperaturi inalte (intre -40 si +150°C).

Bulinele dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T sunt ideale acolo unde este necesara o lipire transparenta, inlocuind eficient suruburile si niturile la imbinarea suprafetelor. Acestea au proprietati viscoelastice care le permit sa preia tensiunile care apar din cauza diferitilor coeficienti de dilatare termica a materialelor lipite. In plus, adezivul acestora patrunde in porii microscopici ai materialului, obtinandu-se o lipitura foarte puternica.

Bulinele dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T se livreaza in pachete de 10 buline, fiecare bulina avand diametrul de 40mm.

Caracteristici pentru Buline dublu adezive transparente cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB3100T

Suprafata de aplicare plana, curbata, flexibila
Aplicatii interior
Grosime material 1000 microni
Tip adeziv acrilic pur
Marca Orafol
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura buc
Temperatura de aplicare > +15 °C

Instructiuni de aplicare

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03100T se utilizeaza pentru lipirea sticlei, a plasticului sau a altor aplicatii care necesita fixare transparenta, putand fi utilizata atat ca banda izolatoare, cat si ca lipit.

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03100T este recomandata pentru instalarea pieselor din plastic extrudat, cum ar fi panouri, bare, tevi si pentru instalarea de oglinzi, afisaje etc.  De asemenea, poate fi utilizata pentru panourile solare, panourile de sticla, ferestrele, usile sau industria de sticla securizata. 

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03100T are aceleasi proprietati ca banda dublu adeziva de la 3M, VHB4910.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.