Folie laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034

Folie laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034 Folie laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034 Folie laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Prezentare Folie laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034

Folia de laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034 este o folie autocolanta cu o transparenta foarte mare, ce poate fi aplicata direct peste suprafete (nu le influenteaza nivelul) sau peste alte autocolante albe si colorate. Aceasta prezinta o suprafata pe care se poate scrie cu markere speciale pentru whiteboard si este o folie de interior.

Folia autocolanta este special proiectata pentru supralaminarea si pentru protectia imaginilor fotografice sau a hartilor. De asemenea are si alte intrebuintari: in sali de sedinta, in camera copiilor, in bucatarii, pentru a face o lista cu anumite cumparaturi sau pentru a lasa mesaje. 

Se poate sterge cu apa, cu conditia utilizarii markerelor potrivite.

Caracteristici pentru Folie laminare cu finisaj tabla scolara alba Mactac 7034

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 30 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Mactac
Durabilitate dupa aplicare 2 ani
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +5°C

Instructiuni de aplicare

Inainte de aplicarea acestei folii de laminare, este recomandat sa curatati temeinic suprafetele, pentru a indeparta praful, grasimea sau siliconul. O metoda de curatare eficienta este prin folosirea unei solutii pe baza de alcool izopropilic pentru un rezultat impecabil.

Datorita microstructurii speciale a stratului de adeziv, rezultatul este complet lipsit de riduri si fara bule, iar datorita grosimii mici, aceasta folie este insesizabila.

Dupa aplicare, puteti sa scrieti cu markerul pe folia de laminare Mactac PG 7034 dupa ce trece un interval de 48 de ore (pentru fixarea materialului).

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.