Folie tuning auto gama 190 TeckWrap

Folie tuning auto gama 190 TeckWrap Folie tuning auto gama 190 TeckWrap Folie tuning auto gama 190 TeckWrap Folie tuning auto gama 190 TeckWrap Folie tuning auto gama 190 TeckWrap

Culoare autocolant 15 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Preturile includ TVA

Prezentare Folie tuning auto gama 190 TeckWrap

Folia de vinil auto TeckWrap va oferi vehiculului dvs. un aspect unic si rafinat, protejand in acelasi timp vopseaua. Colantarile auto sunt versatile, au deschis noi usi pentru publicitate cat si pentru personalizarea masinilor. Folia de tuning auto TeckWrap este un produs de inalta calitate ce ofera atat protectie cat si un design deosebit. Aceste folii le veti gasi intr-o gama larga de culori si finisaje, fie ca va doriti de la o folie metalica cu finisaj perlat pana la culorile Aurorei Boreale, TeckWrap va vine in ajutor. Fiecare design oferit de foliile TeckWrap este fabricat in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, foliile fiind foarte atractive, durabile cat si usor de aplicat.

Seria TeckWrap 190 este disponibila in urmatoarele variante:

1. Chameleon Metallic – folie de vinil metalic cameleon care va oferi vehiculului un finisaj metalic, fiind suficient de extensibila pentru a infasura fiecare margine si zona incastrata. Folia este realizata dintr-un material polimeric multistrat conform si fiabil cu pigmenti de culoare stabili, potrivita pentru colantarea completa a masinii sau orice suprafata neteda sau curbata.

Grosimea foliei este de 160 microni;

Adezivul foliei este acrilic pe baza de solvent Henkel;

Folia este disponibila in 3 variante de culoare: Gloss Purple Blue, Gloss Purple Gold si Purple Blue.

2. Gloss Metallic – folie polimerica si fiabila, potrivita pentru colantarea integrala a masinii sau orice alta suprafata neteda sau curbata.

Grosimea foliei este de 130 microni;

Adezivul foliei este acrilic pe baza de solvent Henkel;

Folia este diponibila in urmatoarele variante de culoare: Acid lime, Amber Brown, Black Cherry Ice, Caribbean Blue, Crystal Silver, Deep Blue, Fierce Red, Gloss Coal Black, Kelly Green, Midnight Purple, Mustard Yellow, Passionate Purple, Yellow Gold si Zircon Blue, Passionate Purple.

3. Matte Metallic – folie polimerica de inalta calitate cu canale de degajare a aerului si fiabila, potrivita pentru colantarea integrala a masinii sau orice alta suprafata neteda sau curbata.

Grosimea foliei este de 120 microni;

Adezivul foliei este pe baza de solvent Henkel;

Folia este disponibila in 10 variante de culoare: Bond Gold, Coal Black, Dark Platinum, Gunsmoke Grey, Metal silver, Persian Blue, Royal Bronze, Salmon Red, Satin Pearl White, Dark Platinum.

4. Satin Metallic – Film de vinil polimeric de inalta calitate, sensibil la presiune cu canale de degajare a aerului, potrivit pentru colantari integrale auto sau orice alta suprafata neteda sau curbata.

Grosimea foliei este de 120 microni;

Adezivul pe baza de solvent Henkel;

Folia este disponibila in 2 variante de culoare: Dark Grey Silk si Sage Silk.

5. Gloss Glitter and Diamond – folie de vinil polimerica de calibru mediu, cu mai multe straturi avand luciu stralucitor si diamant, suficient de extensibila pentru a colanta cu usurinta fiecare margine si zona incastrata, obtinand un produs ce va straluci la fel ca un diamant.

Grosimea foliei este de 160 microni;

Adezivul este acrilic pe baza de solvent Henkel;

Folia este disponibila in 4 variante de culoare: White, Ebony Sparkle, Gloss Aurora White, Matte Aurora White.

6. Super Glitter – folie din PVC, polimerica de inalta calitate, cu pigmenti de culoare stabili, super stralucitoare, suficient de extensibila pentru a fi aplicata cu usurinta pe fiecare margine si zona incastrata fiind potrivita pentru colantari auto integrale sau orice alta suprafata neteda sau curbata.

Grosimea foliei este de 150 microni;

Adeziv pe baza de solvent Henkel;

Folia este disponibila in 2 culori: Maya Blue si Silver Sunset.

7. Matte Color Shift Metallic – Folie Culorile Aurorei Boreale, cu o buna conformabilitate si durabilitate, suficient de extensibila pentru a colanta cu usurinta fiecare margine si zona incastrata. Este o folie polimerica de inalta calitate, din vinil, multistratificat cu pigmenti de culoare stabili, potrivita pentru colantari auto integrale sau orice alta suprafata neteda sau curbata.

Grosimea foliei este de 150 microni;

Adezivul este poliacrilat solvent;

Folia este disponibila in culorile: Chartreuse Purple Ruby si Rainbow Vortex.

Caracteristici pentru Folie tuning auto gama 190 TeckWrap

Suprafata de aplicare plana, curbata
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 120 - 160 microni
Tip adeziv Pe baza de solvent
Marca TeckWrap
Durabilitate dupa aplicare 2 ani, 3 ani
Tip de culoare si textura alb, negru, colorat, metalizat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +17°C

Instructiuni de aplicare

Pentru mentinerea intr-o stare cat mai buna a foliei trebuie respectate cateva recomandari in ceea ce priveste intretinerea:

Atunci cand este posibil evitati spalarile automate;

Nu folositi produse de lustruit abrazive;

Nu folositi produse de lustruit sau de ceara pe folia mata sau texturata;

Daca exista ceara sau reziduuri de ceara pe suprafata se recomanda indepartarea cu un detergent universal.

Ca la orice lucrare de colantare si la aceasta folie se recomanda curatarea autovehiculului/suprafetei, sa fie complet curatate si uscate la aplicarea foliei.

Incaperea in care se va realiza colantarea trebuie sa fie curata, fara praf si luminata pentru a va asigura conditii ideale pentru lucrare.

Temperatura optima de montare a foliei din seria TeckWrap 190 este cuprinsa intre +17°C si +25°C.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti 10% DISCOUNT la urmatoarea ta comanda si acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.