proiecte-creative-halloween

Proiecte creative de Halloween folosind autocolantul

Sarbatoarea de Halloween este sarbatorita si mult asteptata mai ales de copii. Se sarbatoreste pe 31 octombrie si este o sarbatoare preluata din Statele Unite ale Americii si Canada. In Romania, nu se sarbatoreste Halloween-ul in adevaratul sens al cuvantului, ci doar este preluata traditia cu costumatia, spre bucuria copiilor.
Ii putem implica foarte bine in proiectul crearii costumului de Halloween, cu ajutorul autocolantului.

Decoratiuni simple de Craciun folosind autocolantul

Stim ca este abia luna septembrie, insa cu siguranta vreti sa aveti totul pregatit pentru Craciun: decoratiuni, meniul pentru ziua de Craciun, lista cu cadouri etc. De obicei, toata lumea lasa aceste activitati pentru luna decembrie si apoi se aglomereaza, face totulpe fuga si de multe ori nu sunt multumiti de rezultatul final!
Astazi vrem sa va vorbim putin despre decoratiunile de Craciun pe care le puteti realiza cu ajutorul autocolantului. Acesta este o varianta ideala pentru a decora atat bradul cat si casa dvs, in straie de iarna,specifice Craciunului.

Colantarea oglinzilor auto

Iti doresti o schimbare a culorii masinii insa nu indraznesti sa o schimbi in totalitate? Poti apela la un artificiu care iti va schimba putin masina insa nu va fi genul de schimbare care sa te puna pe drumuri pentru schimbarea actelor. Cu siguranta masina va arata mult mai bine cu aceasta pata de culoare. Vorbim astazi despre colantarea oglinzilor auto.

decorare-camera-copil

Amenajarea camerei copilului folosind autocolant

Septembrie este luna noilor inceputuri pentru copii: unii incep gradinita, unii incep scoala. Este un pas important pentru ei si este foarte bine sa fie schimbat putin si mediul: un refresh al camerei este intotdeauna bine-venit astfel incat ei sa perceapa aceasta noua etapa intr-o maniera cat mai calduroasa.
Articolul de astazi vine cu cateva idei de amenajari ale camerei copilului, folosind autocolantul.

Amenajarea baii cu efect 3D – Proiecte spectaculoase folosind autocolantul

Vara tocmai s-a incheiat dar vrei sa pastrezi inca vie amintearea marii? Sau vrei sa decorezi un piesaj tropical? Nimic nu este mai simplu decat utilizarea autocolantului si crearea unui efect 3D in baia ta. Gandeste-te ca vei infrumuseta baia ta, fara praf si mizerie, alegand un model de autocolant 3D si astfel vei crea decorul perfect, simplu si rapid.
Iti vom prezenta astazi cateva idei de proiecte spectaculoase folosind autocolantul.

Aplicarea foliei de protectie solara

Foliile pentru geamuri sunt folosite in principal pentru filtrarea razelor de soare si pot fi folosite atat acasa cat si la birouri sau spatii comerciale. Se pot folosi cu succes folii reflectorizante in zonele de birou sau productie de bunuri, mai ales acolo unde se doreste pastrarea unei intimitati intre interior si exterior.
Astazi dorim sa iti prezentam etapele aplicarii foliei de protectie solara.