7 idei de decoratiuni pe pereti folosind autocolant decorativ

Nicicand nu a fost mai usor sa iti reinventezi casa sau chiar locul de munca intr-un mod creativ si cu un buget mic! Inpspira-te de diversitatea modelelor de autocolante si distreaza-te decorand fiecare incapere asa cum iti dicteaza sufletul. Bucura-te de frumusetea culorilor si imprimeurilor realizate cu autocolant decorativ disponibile si creeaza oaza ta de liniste in propria casa sau la birou!

O casa decorata creativ, care rezoneaza cu tine, este o adevarata sursa de fericire si liniste sufleteasca. Ce poate fi mai frumos si relaxant decat sa pasesti intr-un loc care iti place, o amprenta a visurilor, planurilor si gandurilor tale? Creeaza cel mai frumos spatiu, cu resurse fizice si financiare reduse, pentru ca tu sa te bucuri si mai mult de viata si de ceea ce te inconjoara!

Pereti in nuante calde de bej cu autocolant decorativ

O tendita a anului 2019 sunt peretii in culori calde. Poti alege sa iti decorezi unul din pereti cu autocolant care imita tapetul, pentru o aplicare rapida si de durata. Cu siguranta, inconjurat de culori calde, te vei bucura de o atmosfera calduroasa, primitoare si te vei odihni mult. Plus de asta, daca vei dori sa il schimbi, vei putea face acest lucru rapid, fara costuri foarte mari. Gandeste-te ca poti schimba culoarea in fiecare sezon.

Autocolant decorativ: Pereti in nuante calde de bej
Pereti in nuante calde de bej
Sursa: pixabay.com

O bucatarie care prinde viata cu autocolant decorativ

Poti decora foarte usor peretii din bucatarie cu ajutorul autocolantului. Fie ca vrei sa schimbi culoarea gresiei pe care deja o ai pusa pe perete, sau doar vrei sa o inveselesti prin aplicarea de stikere cu imprimeu personalizat, este o alegere smart, ce poate fi realizata cu costuri mici. Lasa imaginatia sa te ghideze si da viata propriei bucatarii. Poti folosi culori de primavara sau de toamna, in functie de anotimpul in care te afli.

autocolant decorativ: O bucatarie care prinde viata
O bucatarie care prinde viata
Sursa: pixabay.com

Fluturi viu colorati pentru pereti

Ce poate mai frumos decat o decoratiune de perete cu fluturi viu colorati, pentru sufragerie sau dormitor? Daca vrei sa-ti transformi casa intr-un tablou pictural, plin de culoare, poti folosi autocolantul. Il poti folosi pentru colarea peretilor sau a obiectelor decorative: cutii, rame foto. Fluturii pot fi decupati si aplicati individual, ca stickere. Fundalul este alb, iar fluturii sunt viu colorati si doar imagineaza-ti cum vor arata si vor prine viata pe peretii din casa ta.

autocolant decorativ: Fluturi colorati din autocolant
Fluturi colorati din autocolant
Sursa: pixabay.com

Tonuri primavaratice

Iti plac culorile primavaratice: verde, galben, roz sau bleu? Combina-le cu accente vibrante de mov sau chiar turcoaz si bucura-te de senzatia de primavara in toate colturile casei!

Primvara la tine in casa
Primvara la tine in casa
Sursa: pixabay.com

Creaza rame foto din autocolant decorativ

Poti crea foarte usor rame foto pentru perete din autocolant, doar decupandu-l si lipindu-l de perete. Pot crea orice forma doresti, chiar si un copac plin de rame foto. Pozele/fotografiile doar le pui in chenarul deja creat si totul o sa arate profesional.

autocolant decorativ: Rame foto din autocolant
Rame foto din autocolant
Sursa: pixabay.com

Decorarea baii in functie de personalitate

Baia este un spatiu tot mai indragit de fiecare dintre noi, simbolizand sanctuarul dedicat relaxarii dupa o zi obositoare. Ce poate fi mai placut si reconfortant dupa ce pasim pragul casei decat o baie relaxanta, care sa ne faca sa uitam de stresul si oboseala acumulata peste zi? Poti crea in baie, cu ajutorul autocolantului, aceasta oaza de liniste la care tanjesti toata ziua. Poti folosi culori diverse de albastru marin, verde brotacel, mov pal. Sau poti crea o baie cu imprimeu tropical, folosind un autocolant comandat cu imprimeu.

autocolant decorativ: Decorarea baii in functie de personalizate
Decorarea baii in functie de personalizate
Sursa: pixabay.com

Personalizeaza balconul pentru diminetile in care iti bei cafeaua

Inainte de a te apuca de decorat, gandeste-te cum ti-ai dori sa arate balconul tau, astfel incat sa corespunda dorintelor tale, sa devina destinatia preferata de vacanta. Daca momentele tale preferate de relaxare sunt intr-un cadru rustic-modern, in care parca uiti de tot, bucurandu-te din plin de timpul cu tine, incepe decorarea balconului prin aplicarea unui autocolant ce imita caramida, astfel incat sa fie un decor inedit, calduros, recomandat persoanelor care doresc sa imbine stilul rustic cu cel modern.

Personalizare balcon
Personalizare balcon
Sursa: shutterstock.com

Alege stilul care te reprezinta cel mai bine, autocolantul preferat din multitudinea de modele si culori disponibile si creeaza  un decor de vis in casa ta, o oaza de relaxare. Tine minte, atunci cand investesti in fericirea si in stare ta de bine, totul in viata iti va merge de minune. Cu Autocolant.ro, totul e usor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *