FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant Oglinda | Folie tip oglinda

Un autocolant oglinda, care poate avea aspect metalizat – auriu sau argintiu, poate fi aplicat cu usurinta pentru zone care sa atraga atentia in decorul unei case. Poate functiona perfect daca este urmarita o zona accent intr-o amenajare moderna, de exemplu montat pe o piesa de mobilier care sa fie punctul central al ambientului.  Un autocolant tip oglinda sau oglinda autocolant va aduce mai multe beneficii unui spatiu – suprafetele lucioase, care reflecta lumina au functia de a oferi senzatia de spatiu aerisit, mai ales atunci cand sunt sustinute de culoarea alb (pereti sau mobila).

O folie tip oglinda poate fi o solutie excelenta pentru spatiile mici, datorita acestei impresii de spatiu marit pe care o aduc intr-o amenajare. Mai mult decat atat, accentele aurii sau argintii (disponibile in variantele de autocolant imitatie oglinda) sunt recomandate de designerii de interior pentru amenajarea unor spatii curajoase, actuale, in stil minimalist.

Un autocolant cu efect de oglinda poate fi montat pe usi, pe perete, pe dulapuri, pe orice tip de piesa de mobilier dar si pe obiecte de decor care sa iti infrumuseteze spatiul. O folie oglinda merge perfect si intr-un mic proiect creativ de handmade – un tablou tip colaj sau colantarea unei masute de cafea.

Ne poti contacta rapid telefonic, prin formularul de contact sau la adresa de e-mail daca vrei mai multe informatii despre o folie autocolanta tip oglinda.

Mai mult...