In perioada 30 Noiembrie-1 Decembrie suntem in concediu. Comenzile plasate in acest interval vor fi livrate pe data de 4 Decembrie.
FILTREAZA PRODUSE

Raclete Folii si Autocolant

Atunci cand te ocupi de montajul unui autocolant, este bine sa ai la indemana uneltele potrivite. In functie de fiecare material se poate lucra cu un anumit tip de racleta (exista modele cu diverse duritati si dimensiuni). Fiecare model de raclete este potrivit unui anumit model de aplicatie si exista mici detalii de design de produs care te vor ajuta sa realizezi un montaj perfect.

Cum folosesti corect o racleta atunci cand aplici o folie de autocolant?

Primul pas este sa intinzi bine folia pe suprafata (plana sau curba) pe care vrei sa o aplici. Folosirea racletei este urmatorul pas si are doua functii. Una este sa elimine orice posibila bula de aer care s-ar putea forma intre suprafata si folia de autocolant si a doua functie este sa lipeasca foarte bine (prin apasare) folia de suprafata respectiva. Nu trebuie sa apesi foarte mult, ci doar atat cat este nevoie pentru a indeplini aceste doua roluri.

Materialul de velur ajuta sa protejezi autocolantul in timpul colantarii, mai ales atunci cand aplicatia se face pe o suprafata neregulata; acest material se poate schimba atunci cand se toceste.

Daca doresti mai multe informatii legate de aplicatia oricarui tip de folie autocolant, ne poti contacta rapid prin formularul de contact de pe site, pe e-mail sau telefonic.

Mai mult...
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.