FILTREAZA PRODUSE

Folie protectie caroserie

Pentru cei interesati de economii la bugetul dedicat masinii, una din cele mai bune decizii pe termen lung este protectia acesteia cu o folie protectie caroserie. Majoritatea variantelor de folie protectie caroserie sunt transparente, lucioase si au chiar si un grad de protectie UV. Asta inseamna o protectie sporita atat a vopselei cat si a caroseriei,  impotriva ruginei. La o analiza comparativa a costurilor, bugetul necesar unei colantari simple este mult mai mic decat cel de care ai nevoie in cazul vopsirii masinii.

Este indicat ca vopseaua de pe masina ta sa nu fie foarte deteriorata inainte de aplicarea unei folii protectie caroserie. Cel mai bun caz este cel in care de-abia ti-ai vopsit masina si realizezi o colantare in scopuri de protectie caroserie – astfel, vopseaua de pe masina va fi practic sigilata iar autocolantul va functiona ca o bariera impotriva zgarieturilor de suprafata. Foliile pentru colantari auto de la firme profesioniste au o durata foarte mare de viata, deci prin acest tip de colantare te asiguri ca nu vei avea nevoie de o revopsire auto prea curand.

Prin aplicarea unei folii de protectie auto, masina ta va fi protejata si de rugina, chiar in locurile mai putin accesibile. Atunci cand lucrezi cu o echipa de montaj profesionista, acestia vor avea grija sa aplice autocolantul foarte bine, inclusiv in acele colturi sau regiunii ale caroseriei unde, de obicei, se poate forma rugina.

Mai mult...