Accesorii montaj

FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Accesorii montaj autocolant

Pentru orice aplicatie care implica folosirea unui autocolant, iti recomandam sa folosesti acele accesorii realizate special pentru acest tip de montaj. In categoria accesorii montaj vei gasi diverse variante de cuttere, foarfeci, mai multe tipuri de banda adeziva si raclete cu un design realizat special pentru orice tip de colantare.

Pe langa uneltele de lucru specializate, poti comanda si un mostrar. Mostrele de autocolant iti vor simplifica decizia asupra materialului. In primul rand, beneficiul este ca vei putea vedea culorile si texturile direct, fara nicio diferenta intre cum va arata materialul o data aplicat si cum se poate vedea pe un ecran de computer sau telefon.

Pentru un proiect de colantare mobila sau un alt proiect creativ de tip do-it-yourself, prin care poti realiza decorarea unor obiecte care iti vor infrumuseta ambientul, aplicarea autocolantului este destul de simpla, e necesar doar sa urmaresti materialele noastre (articole si tutoriale video) pentru a fi bine informat asupra pasilor necesari.

Un anumit adeziv pentru o banda dubla, cu o putere sporita, un anumit tip de lamă pentru un cutter simplu sau pentru un cutter patchwork pot fi detalii care conteaza si te ajuta sa realizezi un proiect de colantare mai rapid si mai eficient.

Mai mult...