FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Folie Laminare Autocolant

Principalele motive pentru care se foloseste un autocolant laminare sunt protectia printurilor sau protectia UV si generarea de calitati, in functie de necesitate. In aceasta categorie de pe autocolant.ro gasesti folie laminat de cea mai buna calitate, de la producatori selectati in functie de cele mai inalte standarde ale industriei. Poti comanda folii laminare online, in cativa pasi simpli.

In categoria autocolant laminare ai produse cu coating rezistent la apa, produse care permit indepartarea rapida a grafitti-urilor, produse care asigura protectie impotriva alunecarii (pe ud sau pe uscat) dar si folii autocolant laminare care au un grad mare de transparenta.

O folie laminare care trebuie mentionata este folia cu finisaj tabla scolara alba, cu o transparenta foarte mare, usor de aplicat peste suprafete colorate. Poate fi montata in camera copilului, intr-o sala de sedinte sau chiar si in bucatarie, pentru design sau functionalitate (de exemplu, pentru lista de cumparaturi).

Un alt model din aceasta categorie ce poate fi deosebit de util este folia laminare pardoseala, realizata din PVC, o folie transparenta care are inclusiv un grad mare de protectie UV si o textura care asigura o protectia impotriva alunecarii. Montajul se face simplu si rapid, datorita unui adeziv calitativ.

Daca ai intrebari referitor la autocolant laminare, ne poti contacta fie pe e-mail, prin formularul de contact sau telefonic.

Mai mult...