Autocolant imprimare digitala

FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant imprimare digitala

Un autocolant imprimare digitala reprezinta o baza pentru prelucrari ulterioare si personalizari. In aceasta categorie, ai la dispozitie peste 30 de produse autocolant imprimare digitala.

In functie de felul in care acest autocolant va fi prelucrat sau personalizat, ai de ales intre mai multe greutati si culori ale produsului. In general, un autocolant imprimare digitala este imprimabil pe printere care folosesc cerneala pe baza de solvent, eco-solvent, UV si latex.

Daca vrei un proiect care implica si un element care necesita printare pe autocolant, e necesar sa te ocupi in detaliu si de design-ul graficii care va fi printata. Aceasta trebuie sa reflecte stilul de design interior pe care l-ai abordat in spatiul tau – comercial sau privat.

Un autocolant cu trasaturi bune din categoria de autocolant imprimare digitala este cel dedicat suprafetelor drepte – Orajet 3651. Acesta este o folie realizata dintr-un amestec monomer/polimer, siliconat pe o singura parte si cu partea din fata tratata impotriva incarcarii electrostatice..

Un autocolant imprimare digitala va fi un proiect reusit, daca lucrezi cu un studio de print profesionist, care sa foloseasca culori intense si rezistente. Printarea se poate face cu cerneala pe baza de solvent, UV sau latex – in functie de specificatiile trecute la descrierea fiecarui proiect in parte.

Mai mult...