Autocolant imprimare digitala geam ORAJET 3675 Window Graphics Film

Autocolant imprimare digitala geam ORAJET 3675 Window Graphics Film Autocolant imprimare digitala geam ORAJET 3675 Window Graphics Film
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala geam ORAJET 3675 Window Graphics Film

Autocolantul pentru imprimare digitala geam ORAJET 3675 Window Graphics Film este o folie adeziva din PVC, cu perforatii, cu grosimea de 140 microni si suport din hartie siliconata.

Acest autocolant este folosit pentru imprimari de tip „window graphics” pe termen scurt sau mediu, pe geamurile autovehiculelor, vitrine sau orice alta suprafata plana si transparenta prin care trebuie sa treaca lumina. 
Cu toate ca are adezivul poliacrilic pe baza de solvent, transparent, permanent, aplicarea foliei se face doar uscat.
Folia autocolanta ORAJET 3675 Window Graphics Film este alba, lucioasa la suprafata si neagra pe partea cu adezivul.

Raportata la suprafata totala, suprafata printabila este de 50%, iar diametrul perforatiilor este de 1.5 mm.

Dupa aplicare, durata de viata in exterior a foliei neprintate este de 4 ani.

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala geam ORAJET 3675 Window Graphics Film

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 140 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 4 ani
Metoda de printare digital (solvent)
Tip de culoare si textura alb
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +10°C

Instructiuni de aplicare

Informatii generale
Autocolantul pentru imprimare digitala ORAJET 3675 Window Graphics Film este potrivit pentru suprafete drepte si usor curbate de sticla cum ar fi geamurile autoturismelor sau fatadele vitrate.

Pentru a putea beneficia de rezultate optime, aplicarea window-graphics se realizeaza printr-un kit format din doua componente: autocolantul de print ORAJET 3675 si folia speciala de laminare ORAGUARD 297GF. In cazul in care se va folosi orice alta folie pentru laminare, sistemul nu va fi garantat. Pentru aplicatiile pe termen scurt se poate folosi si fara laminare.
 
Pregatirea suprafetelor
Pentru a obtine o aplicatie de calitate, autocolantul trebuie aplicata la o temperatura de minim +10º C intr-o camera uscata si inchisa. Inainte si dupa aplicare, geamul pe care urmeaza a fi aplicat autocolantul trebuie lasat in camera cateva ore pentru a permite suprafetei sa se adapteze la conditiile de aplicare, dar si pentru a obtine o adeziune optima.
 
Suprafata de sticla pe care se va aplica folia trebuie sa fie foarte bine curatata de grasime si de particule de praf folosind detergenti obisnuiti sau alcool izopropilic. Atentie la solventii folositi; acestia sa fie slabi sau puri pentru a nu dauna chederelor de cauciuc, etc.
NU recomandam utilizarea spirtului!
 
Este recomandat sa se efectueze unui test de aderenta dupa curatarea suprafetei si inainte de aplicarea finala, pentru a verifica adeziunea dupa 24 de ore. In cazul in care in urma testului se constata o aderenta slaba a adezivului pe geamurile masinii, se recomanda o curatare cu acetona (trebuie sa va asigurati ca acetona nu intra in contact cu chederele de cauciuc ale geamurilor, suprafete vopsite sau componente din plastic, pentru ca acestea s-ar putea deteriora).
 
Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare. 

Modalitati de aplicare
Inlaturati hartia de protectie de pe folie, nu vice versa. Evitati cutele de pe filmul autoadeziv atunci cand inlaturati hartia. Aplicarea autocolantului pentru imprimare digitala ORAJET 3675 Window Graphics Film se va face intotdeauna pe uscat.
 
Cand se lamineaza autocolantul cu folia ORAGUARD 297GF, folia de laminare trebuie sa depaseasca marginile autocolantului cu cel putin 10 mm.  Acest lucru va imbunatati adeziunea marginilor foliei pe suprafata aplicata si va preveni penetrarea umiditatii si a prafului.
 
Cand folositi mai multe bucati de autocolant, evitati suprapunerile. Bucatile trebuie aplicate unele langa altele, lasand un spatiu nu mai mare de 1-2 mm. Pentru sigilarea spatiului se poate aplica deasupra folia de laminare.
 
Specificatii pentru geamurile automobilelor
Este recomandata laminarea autocolantului pentru imprimare digitala ORAJET 3675 Window Graphics Film doar pe geamurile care nu afecteaza vizibilitatea soferului. Daca se realizeaza laminarea lunetei acest lucru impune o a doua oglinda retrovizoare.

Folia de laminare se aplica la o distanta de 10-15 mm fata de cadru, pentru a garanta indepartarea geamului in cazul unei urgente (ex. accident rutier). 

Utilizatorii trebuie sa respecte legile rutiere cu privire la decorarea geamurilor autorismelor.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.