FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Banda dublu adeziva

In categoria de banda dublu adeziva gasesti produse de acest tip fabricate dupa cele mai bune standarde ale industriei. Ai de ales intre banda adeziva care rezista la forfecare, UV, temperaturi extreme, umiditate si solventi dar si banda adeziva fabricata din diferite materiale – acrilica, din burete, pe suport de hartie, din polipropilena, pe suport din fibra de sticla. Poti alege banda dublu adeziva si in functie de suprafata pe care vei aplica autocolantul (aspra, structurata, neteda, etc.)

Banda dublu adeziva poate fi folosita pentru fixarea suporturilor, cum ar fi semne, display-uri, ornamente, profile (cu materiale precum polietilena celulara, cauciuc, metal, hartie, PVC dur), pentru fixarea sau montarea emblemelor auto, pentru montarea oglinzilor in carcasele de plastic, pentru fixarea spumelor poliolefinice impregnate dar si pentru semnalistica si aplicatii din industria grafica, totul in functie de specificaatiile trecute in descrierea fiecarui produs.

In cazul variantelor de banda adeziva din aceasta categorie, puterea adezivului difera in functie de tipul de aplicatie pentru care este recomandata banda adeziva. Exista modele de banda adeziva cu adeziv foarte puternic, cu aderenta mica sau repozitionabil.

Rezistenta ridicata la forfecare a diferitelor tipuri de benzi adezive ajuta la durabilitatea indelungata a intregului proiect.

Pentru detalii suplimentare legate de tipurile de banda adeziva si diferitele caracteristici, ne poti contacta fie telefonic, fie prin e-mail sau folosind formularul de contact.

Mai mult...