Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G

Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G

Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G are o grosime de 1,1 mm (1100 microni), iar protectia sa (liner-ul) este din polietilena de culoare rosie, inscriptionat cu sigla Orafol. Lungimea rolei este de 33m.

Adezivul benzii dublu adezive Orabond UHB03110G este acrilic pur, permanent pe ambele fete, cu o rezistenta crescuta la forfecare si la frecare in prezenta unui stres mecanic.Aceasta banda are o buna rezistenta la UV si la temperaturi inalte (cuprinse intre -40 si +160°C).

Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G  are proprietati viscoelastice ce ii permit sa preia tensiunile care apar din cauza diferitilor coeficienti de dilatare termica a materialelor lipite. Mai mult, adezivul patrunde in porii microscopici ai materialului, obtinandu-se o lipitura foarte puternica.
La comanda se poate vinde in orice latime intre 3 mm si 800 mm. Contactati-ne.

Caracteristici pentru Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior
Grosime material 1100 microni
Tip adeziv acrilic pur
Marca Orafol
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +15 °C

Instructiuni de aplicare

Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G se utilizeaza pentru lipirea sticlei, a plasticului sau a aplicatiilor care necesita fixare transparenta, putand fi folosita atat ca banda izolatoare, cat si ca lipit. Banda din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G este recomandata pentru instalarea pieselor din plastic extrudat, cum ar fi panouri, bare, tevi si pentru instalarea de oglinzi, afisaje etc. 

Banda dublu adeziva din spuma acrilica gri Orabond UHB03110G este, de asemenea, utilizata in panourile solare, panourile de sticla, ferestrele, usile sau industria de sticla securizata. In plus, grundurile recomandate de Orafol pot fi utilizate pentru a creste aderenta benzii pe suprafata sa de aplicare.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.