FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant auto

In categoria de produse "autocolant auto", poti alege intre autocolant tunning auto, autocolant protectie caroserie sau autocolant inscriptionari. In categoria de autocolant auto ai la dispozitie autocolante care imita carbonul, in culori fluorescente sau modele de folie adeziva din PVC in game transparente lucioase (concepute special pentru protectia vopselei masinii). Cand cumperi autocolant auto online, e necesar sa analizezi oferta cu atentie si sa te asiguri ca ai comandat suficient material. Pentru acest lucru, e recomandat sa iei un pic mai mult autocolant masina decat ai nevoie – in timpul montajului exista posibilitatea sa mai pierzi material.

Aplicarea unui colant auto pe masina ii va creste acesteia, partial, rezistenta in fata zgarieturilor. De aceea, este recomandat sa alegi o folie autocolanta auto care sa fie cat mai groasa. Un colant auto pret chiar si mare va fi in toate cazurile mai ieftin decat o revopsire a masinii. In schimb, daca vopseaua de pe caroserie nu este foarte ingrjijita atunci cand se aplica un autocolant, acesta nu va putea salva foarte mult din aspectul masinii.

Gasesti autocolant auto pret bun pe autocolant.ro si ne poti contacta si pentru sfaturi referitoare la montajul pe masina ta. Ne poti contacta folosind formularul de contact, pe e-mail sau la telefon.

Pentru mai multe detalii: Autocolant tunning auto, Autocolant protectie caroserie si Autocolant inscriptionari.

Mai mult...