Autocolant fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast

Autocolant fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast Autocolant fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast Autocolant fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 7 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast

Autocolantul fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast este folosit in general pentru aplicatii care necesita o vizibilitate accentuata pe durata zilei, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. De asemenea poate fi folosit la colantarea ambulantelor sau semnelor indicatoare. Acest autocolant are grosimea de 150 microni, si un adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent.

Autocolantul este disponibil in urmatoarea paleta de culori:

  • 7 nuante lucioase

Dupa aplicare, durabilitatea foliei in exterior este de 2 ani. (in timp, autocolantul se depigmenteaza, pastrandu-si conditiile minime de vizibilitate; aceasta durata de viata estimata presupune si acest lucru.)

Caracteristici pentru Autocolant fluorescent ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast

Suprafata de aplicare plana, curbata, complexa
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 100 - 150 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 2 ani
Metoda de printare serigrafie
Tip de culoare si textura colorat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +8°C

Instructiuni de aplicare

Inainte de aplicare

Inainte de aplicare, verificati cu atentie autocolantul ORACAL 7510 Fluorescent Cast pentru defecte vizibile. Va rugam sa ne contactati in cazul in care sunt detectate defecte si nu utilizati autocolantul, deoarece nu putem procesa revendicarile privind defectele odata ce materialul a fost prelucrat în vreun fel. 

Adezivii de inalta calitate utilizati pentru materialele adezive ORACAL 7510 Fluorescent Cast creeaza o aderenta excelenta cu aproape orice suprafata curata. O metoda sigura de aplicare a acestui autocolant este: aderenta uscata.

Aplicarea autocolantului

Pozitionati autocolantul ORACAL 7510 Fluorescent Cast pe suprafata dorita si fixati-l pe sticla cu banda adeziva sau pe metal cu magneti.
In functie de marimea bucatii care trebuie aplicata, suportul de hartie siliconica poate fi indepartat complet inainte de lipire sau treptat in timpul procedurii.

  • Asigurati-va ca autocolantul ORACAL 7510 Fluorescent Cast se afla la aproximativ 5 cm deasupra elementului pe care se va aplica.
  • Scoateti hartia de suport de pe autocolantul ORACAL 7510 Fluorescent Cast si intindeti-l pe acesta in mod egal peste partea care urmeaza a fi acoperita.
  • Folosind o racleta speciala pentru aplicarea autocolantului, fixati autocolantul de suprafata cu miscari succesive.
  • Pentru suprafetele complexe (margini sau colturi), autocolantul trebuie incalzit cu grija cu un pistol de aer cald imediat dupa aplicarea sa pentru a activa adezivul. 
  • Odata ce autocolantul ORACAL 7510 Fluorescent Cast s-a racit, taiati sau intoarceti marginile sale. Dupa finisarea marginilor autocolantului reincalziti-le din nou pe toate cu un pistol cu ​​aer cald.

Conditii ideale pentru aplicarea autocolantului

In momentul aplicarii autocolantului, zona pe care se va aplica va fi curata, fara praf sau impuritati. Temperatura optima de aplicare a autocolantului pe suprafete este cuprinsa intre +18°C si +22°C. Masurarea temperaturii ariei dorite este usor de masurat cu un termometru infrarosu.

Recenzii produs

valentin meleanca 06.07.2022 06:01 Foarte multumit de calitatea produsului,Livrare foarte rapida