FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant Geam

O folie de autocolant geam va oferi efecte decorative deosebite pentru ferestre, oglinzi, usi de sticla. Poti folosi un model de autocolant decorativ pentru geam si chiar si pentru cabina de dus. Montajul este usor si nu necesita interventia unui profesionist.

Ai de ales intre variante calitative de tipuri de autocolant geam – autocolant protectie solara (filtreaza un procent important de radiatii solare), cu efect de oglinda in exterior, cu modele geometrice, cu efect de vitraliu.

Un model interesant din categoria de autocolant geam este folia de protectie solara argintiu inchis, cu aplicare pe interior. Acest model are un efect de oglinda (asigura intimitatea prin acest efect, care impiedica vizibilitatea de la exterior la interior dar nu si invers) si retine caldura, fiind special realizat pentru a fi aplicat pe sticla.

Un alt model popular este folia de protectie solara, care filtreaza pana la 67% din radiatiile solare si este deosebit de util pentru acele incaperi in care vrei sa pastrezi o luminozitate buna dar sa scapi de radiatiile solare puternice.

Verifica toate produsele disponibile in categoria de autocolant geam si alege cel mai bun produs pentru proiectul tau! Nu uita, ne poti contacta (prin mail, formularul de contact sau telefonic) pentru mai multe informatii si recomandari legate de montaj.

Mai mult...