Autocolant colorat casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal

Autocolant colorat casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal Autocolant colorat casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 54 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant colorat casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal

Autocolantul colorat pentru casete luminoase Oracal 8500 este un autocolant din PVC (amestec monomer/polimer) cu grosimea de 80 microni, cu adeziv permanent, poliacrilic pe baza de solvent acoperind o arie larga de utilizari. Folia autocolantului colorat Oracal 8500 Translucent Cal are o buna rezistenta la solventi si chimicale, aceasta nu isi modifica culoarea in timpul aplicarii, astfel incat lipirea autocolantului se poate executa atat uscata, cat si umeda iar suprafata satinata inlatura reflexiile nedorite.

Autocolantul colorat pentru casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal se poate prelucra la cutter-ploter iar varianta alba se poate imprima cu cerneluri pe baza de rasini.

Aplicatia principala a foliei de autocolant este pentru firme si reclame luminoase, cu suport rigid sau flexibil sau acolo unde se doreste obtinerea de efecte spectaculoase.

Paleta coloristica cuprinde 54 de culori, dintre care 2 nuante metalice.

Dupa aplicare, durata de viata a foliei in exterior este intre 5 - 7 ani, astfel:

  • 7 ani pentru alb, negru si colorate
  • 5 ani pentru culorile metalice.

Caracteristici pentru Autocolant colorat casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal

Suprafata de aplicare plana, vitrata
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 80 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 5 ani, 7 ani
Tip de culoare si textura semi-transparent, colorat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +8°C

Instructiuni de aplicare

De asemenea, autocolantul colorat pentru casete luminoase Oracal 8500 Translucent Cal este recomandat a fi folosit si pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine deoarece efectul lor de translucenta poate fi folosit pentru crearea de aplicatii deosebite.

Suprafetele pe care se va aplica autocolantul trebuie sa fie bine curatate, fara urme de praf sau grasimi pentru a asigura o cat mai buna aderenta a acestuia. O suprafata proaspat vopsita sau lacuita trebuie lasata sa se usuce timp de cel putin 3 saptamani. 

Trebuie avut in vedere si faptul ca datorita diversitatii de materiale flexibile existente pe piata, utilizatorii trebuie sa testeze compatibilitatea dintre folie si materialul flexibil inainte de utilizare.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.