FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Folie transfer

Montajul de autocolant decupat pe cutter nu se poate face fara folie transfer. In categoria de folie transfer gasesti mai multe tipuri de produse care au trasaturi specifice, iar decizia asupra unui anumit produs trebuie sa fie facuta in functie de acestea: puterea de lipire, grosime, transparenta, dimensiuni ale rolei dar si in functie de proiectul care trebuie realizat.

Un exemplu de model folie transfer din aceasta categorie este Oratape LT 95, realizat special pentru transferul foilor de autocolant in proiecte de colantare a peretilor din interiorul casei. Un detaliu specific al acestui model de folie de transfer este adezivul cu o putere slaba de lipire, care nu lasa urme dupa aplicare.

Majoritatea produselor folie transfer din categoria autocolant.ro poate fi folosita pentru aplicatiile in care lipirea se face atat pe uscat, precum si cu apa. Pentru ca folia ta de transfer sa reziste cat mai mult in timp, e important ca dupa folosire sa te asiguri ca pastrezi rola intr-o punga bine sigilata. Altfel, adezivul se poate usca, daca este expus la aer sau la caldura.

Pentru mai multe detalii legate de produse si aplicatiile posibile dar si despre pasii corecti pentru montaj, ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau prin intermediul formularului de contact.

Mai mult...