Autocolant casete luminoase

FILTREAZA PRODUSE

Autocolant firme si casete luminoase

Un autocolant casete luminoase poate fi folosit pentru foarte multe tipuri de aplicatii – firme luminoase pub-uri, restaurante, farmacii, etc. si exista variante ce pot fi folosite chiar si pentru realizarea semnelor de circulatie. In functie de trasaturile specifice, exista autocolante pentru casete luminoase care pot fi excelente in proiecte de vitralii sau parasolare (sau orice tip de geam care este luminat din spate) sau pentru inscriptionarea de geamuri sau vitrine comerciale.

Durata medie de viata a foliei de autocolant casete luminoase este si ea impresionanta – pana la 5 ani daca este aplicata vertical si aproximativ 2.5 ani pentru folia aplicata orizontal.

Exista folii de autocolant casete luminoase cu care se pot realiza o serie de efecte impresionante, in functie de lumina din ambient – fond colorat ziua/ negru noaptea, mesaj ascuns ziua/ vizibil atunci cand semnul este luminat din interiorul casetei luminoase, efect combinat de halou/ neon.

Un model popular de autocolant caseta luminoasa este Oracal 8300 Transparent Cal, recomandat pentru mai multe tipuri de aplicatii creative si unice, mai ales datorita efectului de transparenta pe care il are acest autocolant.

Pentru mai multe informatii despre produsele din aceasta categorie sau pentru detalii legate de montaj, iti raspundem rapid fie la telefon, la mesaje trimise prin formularul de contact sau la e-mail-uri.

Mai mult...