FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant Reflectorizant | Folie Reflectorizanta

Coeficientii de reflexie a unui autocolant reflectorizant de calitate asigura o buna vizibilitate chiar si in conditii de luminozitate slaba sau in conditii de vreme proasta. Scopul variantelor de folie reflectorizanta din aceasta categorie este realizarea semnelor pentru trafic rutier. In categoria de autocolant reflectorizant pentru semne de circulatie vei gasi variante cu durabilitate crescuta, de 3 sau 7 ani.

Pe langa aceasta caracteristica (reflectorizanta), produsele din categoria autocolant reflectorizant au si alte trasaturi care le asigura calitatea. Materialul are un comportament bun in fata coroziunii sau la contactul cu solventii iar adezivul este foarte puternic si cu o aderenta crescuta. Un autocolant reflectorizant pret bun va garanta realizarea unor semne de circulatie extrem de rezistente, atat la conditiile meteo cat si la inevitabila uzura datorata timpului.

Poti utiliza o folie de autocolant reflectorizant si pentru proiecte do-it-yourself, pentru curtea casei sau pentru interior, ca parte dintr-un concept de design urban, actual sau pentru camera celui mic.

E recomandat ca la o comanda online de autocolant sa te asiguri ca ai masurat corect dimensiunile lucrarii tale si ca achizitionezi material in plus – acest lucru se poate dovedi util la montaj, cand exista riscul sa mai pierzi material.

Pentru mai multe detalii legate de autocolant reflectorizant, ne poti contacta rapid fie la telefon, fie prin intermediul formularului de contact.

Mai mult...