Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade

Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 8 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade

Autocolantul reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade are grosimea de 110 microni, este rezistent la vreme grea, are un comportament bun la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii. Suprafata sa prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri, si asigura o foarte buna imprimabilitate.

Nu trebuie sa uitam scopul pentru care aceste folii au fost create, si anume realizarea semnelor pentru trafic rutier. Ca urmare, adezivul folosit (poliacrilic pe baza de solvent, permanent) este unul foarte puternic si cu aderenta mare, indepartarea autocolantului de pe suprafata aplicata fiind foarte grea (autocolantul se rupe in bucatele mici).

Acest autocolant a fost creat pentru a respecta cerintele internationale pentru semnele de trafic rutier si asigura o buna vizibilitate chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau meteorologice dificile (datorita coeficientilor ridicati de reflexie). Ca si structura, este alcatuit din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic si acoperite de un strat neted de rasina alchidica.

Autocolantul reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade indeplineste standardele stabilite la nivel international:

  • EN 12899-1 (Europa),
  • DIN 67520 (Germania),
  • DIN 6171 (Germania),
  • BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie),
  • NFP 98-520 (Franta),
  • SN 640878 (Elvetia),
  • ASTM D 4956 (SUA),
  • JIS Z 9117 (Japonia).

Autocolantul este disponibil in urmatoarea paleta de culori:

  • 8 nuante lucioase

Dupa aplicare, durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani.

Caracteristici pentru Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 110 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 7 ani
Metoda de printare serigrafie
Tip de culoare si textura colorat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +10°C

Instructiuni de aplicare

Autocolant reflectorizant ORALITE 5500 Engineer Grade a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie si a marcajelor de indrumare si avertizare. 

Pe langa acestea, se poate folosi pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare situate la exterior.

Se poate taia pe cutter-plotter si se aplica la temperaturi de minim +10°C.

Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.