Autocolant reflectorizant masini regim special Oralite 5600 Fleet Engineer Grade

Autocolant reflectorizant masini regim special Oralite 5600 Fleet Engineer Grade Autocolant reflectorizant masini regim special Oralite 5600 Fleet Engineer Grade Autocolant reflectorizant masini regim special Oralite 5600 Fleet Engineer Grade
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 11 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant reflectorizant masini regim special Oralite 5600 Fleet Engineer Grade

Autocolantul reflectorizant pentru masini cu regim special ORALITE 5600 Fleet Engineer Grade este un produs rezistent la intemperii și la solventi, avand flexibilitate ridicata combinata cu o rezistenta excelentă la coroziune.

Acest autocolant se poate decupa cu un cutter plotter si este conceput in special pentru colantarea de inalta calitate, comerciala si cea destinata flotelor auto cu regim special (masini de politie, ambulante, pompieri, convoi special, masini de insotire).

Autocolantul reflectorizant pentru masini cu regim special ORALITE 5600 Fleet Engineer Grade poate fi aplicat pe suprafete curbate moderat cu nituri sau substraturi ondulate, datorita constructiei lui speciale din PVC turnat (cast).

Aceasta folie este compusa din margele din sticla catadioptrica, care sunt incorporate intr-un strat transparent de material plastic (glass-beads) si indeplineste standardele regulamentului ECE 104 clasa D.

Diferenta fata de foliile reflectorizante destinate semnelor rutiere, implicit suprafetelor drepte, consta in faptul ca aceasta folie reflectorizanta este maleabila, aplicandu-se foarte bine pe zonele curbate, striuri sau caneluri, datorita constructiei din PVC Cast Special si a gradului de intindere pe care il are.

Caracteristici pentru Autocolant reflectorizant masini regim special Oralite 5600 Fleet Engineer Grade

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii exterior
Grosime material 120 microni
Tip adeziv poliacrilic pe baza de solvent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 7 ani
Tip de culoare si textura colorat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare 21° - 23° C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul reflectorizant pentru masini cu regim special ORALITE 5600 Fleet Engineer Grade a fost dezvoltat in special pentru colantarea de inalta calitate. Din acest motiv, suprafetele pe care se va aplica materialul trebuie curatate de praf, grasime sau orice impuritati care ar putea afecta aderenta materialului. Suprafetele proaspat lscuite sau vopsite trebuie lasate sa se usuce.

Acest material reflectorizant autoadeziv poate fi utilizat numai pentru aplicare uscata.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.