FILTREAZA PRODUSE

Folie Magnetica Autoadeziva

O folie magnetica autoadeziva are aceleasi proprietati ca cele ale unui magnet, deci poate fi utilizata in acelasi mod. Poate fi folosit de tip “on/off” pe masini sau pe alte suprafete metalice. Poti folosi o folie magnetica adeziva pentru a realiza mici proiecte pentru casa, cu functionalitate diversa. De exemplu, poti realiza, intr-un proiect de tip do-it-yourself pentru casa, un panou pentru fotografii pe care sa aplici fotografii de familie folosind folie magnetica cu adeziv ca si suport al acestora.

Folia magnetica cu adeziv pentru fotografii 10 X 15 centimetri este unul din modele inovative din categoria de folie magnetica, un model care poate fi utilizat pentru aplicatii in interior. Fotografiile pot fi lipite direct pe folia magnetica.

O folie magnetica este un material flexibil, care se poate fie taia la diferite dimensiuni sau in diferite forme (cu ajutorul unui cutter plotter sau – pentru proiectele mici sau home deco, cu un simplu cutter sau cu foarfecele).

Montajul acestui autocolant se face in mod simplu, relativ similar cu orice alt tip de autocolant. E nevoie sa folosesti un cutter pentru a decupa folia, dupa ce ai trasat conturul dorit. Daca ai nevoie de informatii in plus despre trasaturile, aplicatiile sau pasii de montaj ai foliei magnetice autoadezive, ne poti contacta teefonic, prin intermendiul formularului de contact sau prin e-mail.

Mai mult...