Folie magnetica de interior cu adeziv 0.4 mm

Folie magnetica de interior cu adeziv 0.4 mm Folie magnetica de interior cu adeziv 0.4 mm
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Folie magnetica de interior cu adeziv 0.4 mm

Folia magnetica de interior cu adeziv pe partea nemagnetica este facuta din cauciuc flexibil izotropic de interior, de culoare maro-negru inchis pe ambele fete, cu grosimea de 0.40 mm si forta magnetica de 22 g/cmp.

Folia magnetica este folosita pentru aplicatii in interior, nepermanente, cand nu se doreste o inscriptionare prin metode clasice.  Un exemplu in acest sens sunt aplicatiile care necesita modificari zilnice (curs valutar, meniuri, semne de avertizare, etc), afisaj pe termen scurt in sali de conferinte si expozitii, materiale de planificare si organizare, sisteme de ghidare, materiale demonstrative, prezentarea de constructii, diferite expuneri in sali de curs, jocuri logice, etc.

Folia magnetica cu grosimea de 0.4 mm are in compozitie materiale magnetizate industrial, asigurand astfel o buna aderenta pe suprafetele metalice. Datorita adezivului de pe partea nemagnetica, produsul final este foarte usor de realizat.

Se poate taia cu: foarfeca, cutter, die-cutting & slitting.

Caracteristici pentru Folie magnetica de interior cu adeziv 0.4 mm

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior
Grosime material 400 microni
Tip de culoare si textura opac
Unitatea de masura rola, metru liniar

Instructiuni de aplicare

Inainte de aplicare

Este important ca atat partea magnetica a foliei cat si suprafata pe care urmeaza a fi aplicata sa fie uscate si bine curatate de impuritati.

Folia magnetica cu adeziv cu grosime de 0.4 mm nu se aplica peste alte inscriptionari sau pe suprafete cu denivelari, proaspat vopsite sau lustruite. Daca folia magnetica se aplica pe suprafete care au fost vopsite sau decorate cu spray-uri de vopsea, puterea adeziva magnetica este redusa considerabil.

Folia magnetica cu adeziv cu grosime de 0.4 mm nu se pastreaza desfasurata pentru ca se poate deforma. Nu se strange cu partea magnetica in exterior si nu se ruleaza mai strans de 10 cm.

Utilizare
In timpul verii, la temperaturi ridicate sau in cazul unei utilizari indelungate, folia magnetica se poate lipi de vopsea. Pentru evitarea acestui risc, se recomanda desprinderea si reaplicarea foliei cel putin o data pe zi, cat si desprinderea foliei pe timpul noptii sau cand nu este necesara.

Folia este sensibila la presiune, ca urmare trebuie manevrata cu grija. Ruperea sau fisurarea survine doar ca rezultat al manevrarii necorespunzatoare. 

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.