FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Inscriptionari auto

In general, pentru o folie de autocolant inscriptionari auto, ai la dispozitie extrem de multe variante de culoare, pentru a lua cea mai buna decizie, din punct de vedere estetic, pentru lucrarea pe care o ai de realizat. In categoria de autocolant inscriptionari exista si cateva produse cu efect special, cum ar fi autocolantul fluorescent sau autocolantul oglinda.

Acest tip de autocolant poate fi folosit cu sisteme de taiere de tip cutter plotter si poate fi aplicat pe suprafete plane sau curbe. Si in cazul variantelor de autocolant inscriptionari ai la dispozitie variante transparente, colorate, metalizate, pe alb, pe negru.

In cazul proiectelor mai mari, cum ar fi flota comerciala a unei companii, iti recomandam sa comanzi intai un mostrar in care sa vezi variantele disponibile in portofoliul autocolant.ro. Astfel, nu va exista nicio diferenta intre felul in care vezi culoarea pe ecranul unui computer si felul in care arata aceasta in realitate. Iti mai recomandam sa analizezi decizia asupra autocolantului pe care-l vei folosi pentru colantari auto comerciale si in functie de durabilitatea acestora, astfel incat colantarea sa reziste cat mai mult timp pe masini.

Pentru mai multe informatii despre autocolant inscriptionari auto si servicii de montaj profesioniste colant auto, ne poti contacta pe e-mail, folosind formularul de contact de pe autocolant.ro sau telefonic.

Mai mult...