Autocolant flexibil bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal

Autocolant flexibil bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal Autocolant flexibil bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 23 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant flexibil bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal

Autocolantul flexibil pentru bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal este realizat din PVC (amestec monomer/polimer) fiind folosit cu succes pe suprafete pliabile sau maleabile.

Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, ceea ce face ca autocolantul flexibil pentru bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal sa adere perfect pe orice suprafata si sa ramana lipit chiar si in conditii mai putin bune.

Folia este special creata pentru aplicatiile de exterior, avand suprafata satinata si grosimea de 80 microni.

Autocolantul Oracal 451 Banner Cal este disponibil in urmatoarea gama de culori:

  • 22 nuante mate
  • 1 nuanta exclusiv metalica

Dupa aplicare, durata de viata a foliei in exterior este de 3 ani.

Caracteristici pentru Autocolant flexibil bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal

Suprafata de aplicare flexibila
Aplicatii exterior
Grosime material 80 microni
Tip adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 3 ani
Tip de culoare si textura alb, negru, colorat, metalizat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +8°C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul flexibil pentru bannere publicitare Oracal 451 Banner Cal este special dezvoltat pentru inscriptionarea pe termen scurt si mediu si decorarea pe suprafete flexibile din plastic. Pentru o aderenta maxima la suprafata pe care se aplica, se recomandă, in general, aplicarea umeda a acestui produs.

IMPORTANT !

Datorita diversitatii de materiale flexibile existente pe piata, utilizatorii trebuie sa testeze compatibilitatea dintre autocolant si materialul pe care se aplica. 

Este important ca acest produs sa nu fie aplicat pe materiale plastice care emana plastifianti. Aceste substante afecteaza adezivul si/sau PVC-ul.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.