FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant Tabla Scolara | Folie Tabla Scolara

Un autocolant special, cu un un maxim de functionalitate, un autocolant tabla scolara poate fi un punct de interes intr-o amenajare. Fiind usor de montat pe aproximativ orice suprafata, poti fie sa-l folosesti pentru bucatarie, daca stilul de decor este unul inspirat, de exemplu, din atmosfera bistro-urilor french, fie pentru camera copilului. Poti lipi o folie tabla scolara pe piese de mobilier (de exemplu pe un dulap) sau pe perete.

Potrivit tendintelor de design interior din ultimii ani, un autocolant tabla de scris poate juca rolul principal intr-o zona accent cu multiple functii. Poate fi vorba de colantarea partii de jos a peretilor unei camere, atunci cand esti parinte, pentru a oferi copilului posibilitatea de a scrie si colora fara grija de a murdari peretii. O alta idee este colantarea cu folie autoadeziva tabla de scris a unor dulapioare de bucatarie, pentru o atmosfera chic si moderna.

In categoria cu produse de autocolant tabla scolara gasesti si variante bune pentru o sala de sedinte a unui birou, care poate fi aplicata pe perete si pe care se poate scrie cu markerul ne-permanent.

Pentru mai multe informatii legate de specificul foliei de autocolant tabla de scris, iti vom raspunde rapid daca ne contactezi telefonic, prin intermediul formularului de contact sau pe e-mail.

Mai mult...