Autocolant tabla scolara neagra Mactac Wallchalker

Autocolant tabla scolara neagra Mactac Wallchalker Autocolant tabla scolara neagra Mactac Wallchalker Autocolant tabla scolara neagra Mactac Wallchalker
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant tabla scolara neagra Mactac Wallchalker

Autocolantul tabla scolara neagra Mactac Wallchalker este un vinil negru mat cu textura speciala care permite scrierea si poate sa transforme peretii, mesele ori alte suprafete plane in tabla scolara. Creta solida sau creta lichida ies in evidenta pentru ca negrul foliei evidentiaza albul scrisului.

Acesta se poate taia la cutter plotter in diferite forme, dupa preferinte, pentru a capta atentia clientilor sau vizitatorilor, ca urmare domeniile de utilizare sunt cele rezidentiale si comerciale.

Autocolantul tabla scolara are o grosime si o duritate mare, asa ca se recomanda utilizarea unui cutit nou si o presiune mai mare de taiere. De asemenea, folia se poate imprima cu cerneluri UV.
 

Caracteristici pentru Autocolant tabla scolara neagra Mactac Wallchalker

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 120 microni
Tip adeziv Pe baza de solvent acrilic, semi-permanent
Marca Mactac
Durabilitate dupa aplicare 4 ani, 5 ani
Tip de culoare si textura negru
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare 0°C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul tabla scolara neagra Mactac Wallchalker are aceleasi caracteristici ca si o tabla scolara traditionala. Ca urmare, nu folositi solutii abrazive, solutii de curatare puternice sau solutii pe baza de solventi sau amoniac.
Inainte de prima folosire trebuie acoperita toata suprafata cu creta. Apoi o lasati sa stea cateva minute si stergeti cu o carpa. Dupa aceasta operatiune, suprafata tablei este pregatita de scris si desenat pentru o perioada indelungata.
Se poate scrie pe autocolantul tabla scolara neagra cu creta standard ori cu markere cu creta lichida.

Recomandam lipirea acestui autocolant pe suprafete plane de tipul: lemn lacuit, PAL melaminat, sticla, plastic lucios, metal, etc.

Atentie! Pentru lipirea pe pereti de rigips verificati cu constructorul tipul de tencuiala si de lavabila folosit (nu se poate lipi peste peretii vopsiti cu lavabila: mata, super lucioasa, pe baza de teflon sau alti compusi care resping murdaria). In acest caz cel mai bine faceti un test de aderenta inainte de a aplica materialul.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.