FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant Podea

Categoria de autocolant pardoseala este potrivit pentru aplicatiile publicitare. Se pot realiza marcaje de trafic in magazine sau poate fi utilizat in scoli si gradinite pentru realizarea unor desene frumoase pentru copii. Un autocolant podea poate fi o solutie eleganta pentru fluidizarea traficului in orice tip de spatiu comercial, inlocuind cu succes panourile sau afisele de informare.

O folie autocolant podea este foarte simplu de aplicat. O data ce ai imaginea pe care vrei sa o aplici pe podea (sageti pentru directionare, mesaje publicitare, etc.) – printata si taiata, trebuie doar sa o decupezi cu grija si sa o aplici pe pardoseala. E important sa cureti bine suprafata pe care vei aplica autocolantul inainte si sa o lasi la uscat. Astfel adezivul se va fixa foarte bine.

In categoria de autocolant podea online, ai de ales intre mai multe tipuri de produse, cu caracteristici specifice aplicatiilor des intalnite in cazul acestui produs, dar si trasaturi speciale, ce tin de culoare, textura sau materialul din care este fabricata folia.

Produsele din oferta autocolant.ro sunt selectate conform cu cele mai inalte standarde si daca ai nevoie de mai multe informatii despre acest tip de autocolant (pentru pardoseala) ne poti contacta rapid prin telefon, e-mail sau formularul de contact.

Mai mult...