FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant perete

Un autocolant perete este potrivit atunci cand vrei sa adaugi note accent in decorul casei tale. Poti folosi produsele din categoria autocolant perete impreuna cu produsele din categoria destinata mobilei. E important sa aplici folia de autocolant cu ajutorul unei raclete.

Atunci cand alegi autocolant perete online, asigura-te ca ai masurat foarte bine suprafata pe care vrei sa o acoperi. Este recomandat sa iei material in plus pentru proiectul tau (ex. autocolant perete decorativ) pentru a te asigura ca posibilele pierderi la montaj sunt acoperite. Daca esti in cautarea unui autocolant perete ieftin, alege un model simplu, fara texturi, efecte sau modele speciale.

Dintre cele mai interesante modele de autocolant perete din categorie, mentionam autocolantul cu pattern de lemn, cel cu pattern de pene de pasare, cu aspect de lemn rustic, cu model de sah, cu aspect care imita betonul sau chiar modele mai excentrice, cum ar fi un autocolant perete cu efect de oglinda. Unul din cele mai interesante tipuri de autocolant perete copii (pentru camera celor mici) este cel cu textura de tabla neagra de scris. Mai gasesti in aceasta categorie si modele de autocolant perete exterior, autocolant perete peisaje, autocolant perete bucatarie sau autocolant caramida.

Pentru mai multe informatii despre montaj sau modelele disponibile pe stoc, ne poti contacta folosind formularul de contact sau telefonic.

Mai mult...