FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolant Tunning Auto

O lucrare de colantare sau de aplicare a unui autocolant tunning auto iti poate scoate masina din anonimat. Poti alege intre mai multe tipuri de produse de autocolant tunning auto excelente, proiectate la cele mai bune standarde tehnologice, in nuante lucioase, mate sau super mate sau chiar si nuante metalice, la randul lor mate sau lucioase. Mai mult, exista si variante de autocolant tunning auto in folii texturate, cum ar fi textura de fagure, piele de crocodil, cea asemanatoare dunelor de nisip sau chiar cu textura similara picaturilor de emulsie.

Poti alege sa colantezi un singur element auto sau o portiune din caroserie. Cu variantele de autocolant tunning auto de la autocolant.ro poti sa-ti personalizezi masina oricat de creativ doresti. E important sa respecti toti pasii unui proiect de autocolantare tunning auto si sa lucrezi cu profesionisti. Mai intai, trebuie sa te decizi care sunt partile din caroseria masinii pe care va fi montat autocolantul auto. Daca e vorba de proiecte speciale, in care se folosesc mai multe tipuri de autocolant (de exemplu de culori diferite) sau e necesara o grafica realizata pe computer, trebuie sa te asiguri ca toate detaliile sunt in regula. Urmeaza decuparea (in cazul formelor speciale) la cutter plotter si apoi aplicarea pe masina a foliei de autocolant tunning auto.

In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii referitoare la autocolant tunning auto, ne poti contacta pe e-mail, prin intermediul formularului de contact sau telefonic.

Mai mult...