FILTREAZA PRODUSE

Un autocolant simplu poate fi taiat destul de simplu (poti folosi foarfeci standard), pe cand un autocolant texturat, un autocolant pentru aplicatii speciale (pardoseli sportive sau pentru semne de circulatie) va necesita unelte profesionale. De aceea, e necesar sa alegi cu grija foarfeci speciali, avand in vedere trasaturile specifice ale fiecarui produs.

Studiaza in primul rand trasaturile foliei de autocolant alese – in functie de grosimea acesteia dar si in functie de trasaturile speciale, vei avea nevoie de o pereche de foarfeci cu care sa tai usor autocolantul. De exemplu, in cazul unei folii mai groase, in cazul foliei magnetice sau in cazul foliei tabla de scris, dar și in cadrul unor aplicatii speciale, cu un grad de dificultate mai mare, e nevoie de instrumente speciale. Consulta-te cu un specialist in montaj inainte a lua decizia asupra tipului de foarfeci autocolant pe care il vei folosi. Inainte de a incepe lucrarea de aplicare a unui autocolant, asigura-te ca ai suficient material la dispozitie, toate uneltele necesare si suprafetele pe care vei lipi autocolantul sunt bine curatate.

Nu uita – pentru orice detaliu legat de tipurile de autocolant, de modalitatea de montaj sau referitor la uneltele care iti sunt necesare in timpul montajului, te asteptam cu intrebari fie telefonic, la numarul afisat pe site, prin intermediul formularului de contact sau prin e-mail.

Mai mult...
Foarfeca Olfa SCS-2Foarfeca Olfa SCS-2

Foarfeca Olfa SCS-2

de la 84.25 Lei/buc Cumpara