FILTREAZA PRODUSE

Cuttere si lame cutter

In categoria cuttere gasesti diverse obiecte de taiat autocolantul, pe care trebuie sa le alegi in functie de materialul folosit si de aplicatia pe care o realizezi. Astfel poti alege intre a achizitiona un cutit decoratiuni, cuttere standard, un cutit patchwork cu rama circulara sau cutite standard.

Atunci cand te ocupi de montajul unui autocolant, e necesar sa ai un cutter bun, pe care sa-l folosesti cu maxima grija, pentru a nu deteriora suportul pe care lucrezi.

In cazul unui proiect creativ, e indicat sa folosesti un cutter mai mic, cu lama mai ingusta. Cu el poti lucra mai multe tipuri de materiale, nu doar coli de autocolant cum ar fi hartie, carton sau plastic. In cazul unui proiect mai complex, in care folosesti un tip de autocolant mai gros si deci mai greu de manevrat, e important sa ai la indemana un cutit patchwork cu rama circulara sau un alt tip de cutter care sa fie potrivit pentru o folie mai groasa sau mai dura.

Pe langa cuttere – destinate anumitor tipuri de montaj (standard, decoratiuni, patchwork, heavy duty), in categoria autocolant.ro destinata acestora mai gasesti si lame de schimb potrivite fiecarui model de cutter, astfel incat sa ai tot ce iti este necesar la indemana, pentru un montaj autocolant de succes.

Mai mult...