FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Mostrare

Fiecare producator important de autocolant ofera o gama variata de texturi si pattern-uri. De aceea, este indicat, mai ales atunci cand ai de realizat o lucrare mare, sa comanzi un mostrar. Astfel, vei avea la indemana mostre pentru toate produsele care te intereseaza si vei lua cea mai buna decizie pentru tine.

Folosind un mostrar te asiguri ca nu exista nicio diferenta intre cum vezi culoarea produsului dorit pe un ecran (desktop, telefon sau tableta) si cum arata aceasta in realitate. Mai mult, ai astfel la dispozitie pentru o analiza detaliata si variante speciale de autocolant, inovatii din domeniu si folii lansate recent.

Daca ai in lucru un proiect mai complex, fiecare pas este important iar decizia corecta asupra autocolantului este cruciala. Dupa comanda, mostrarul va ajunge la tine in 24 – 72 de ore.

In categoria mostrare autocolant, poti comanda mostrar culori pentru autocolante precum: autocolant oglinda, autocolant fluorescent, etc. Fiecare mostrar contine gama completa de culori disponibile pentru un anumit tip de autocolant.

Ne poti contacta pentru mai multe informatii despre produsele din portofoliu dar si despre pasii de montaj prin e-mail, telefonic sau prin formularul de contact. Iti raspundem rapid si iti putem pune la dispozitie inclusiv ajutor pentru montaj.

Mai mult...