Autocolante

FILTREAZA PRODUSE

Pret

Suprafata de aplicare

Aplicatii

Grosime material

Tip adeziv

Marca

Durabilitate dupa aplicare

Metoda de printare

Tip de culoare si textura

Unitatea de masura

Temperatura de aplicare

Autocolante

O categorie de produse care contine toate tipurile de autocolant disponibile in oferta autocolant.ro. O folie de autocolant are numeroase beneficii. In ceea ce priveste variantele de autocolant pentru masini, acestea iti vor proteja si infrumuseta masina, la un cost mult mai redus decat o revopsire. Poti folosi un autocolant si pentru proiecte do-it-yourself si handmade, pentru a decora peretii casei, ferestrele sau pentru a realiza obiecte handmade inedite. Folosind autocolant, poti lucra alaturi de cel mic la proiecte creative, stimulandu-i creativitatea.

In ceea ce priveste proiectele de design interior si aici autocolantul poate reprezenta o varianta foarte buna – poti imbraca mobila in diferite tipuri de autocolant, pentru a schimba aspectul unei camere. Ai la dispozitie nenumarate variante de folie autocolant mata, lucioasa sau texturata, extrem de usor de curatat. Mai mult, fiind foarte simplu de dezlipit, poti schimba astfel aspectul unei camere oricat de des vrei, cu un buget foarte mic.

Autocolantul este un material foarte versatil, usor de lipit (mai ales in proiectele pentru casa sau cele creative) si poate fi aplicat pe o varietate mare de suprafete, cum ar fi perete, lemn, sticla, ceramica sau plastic.

Pentru orice informatie despre un anumit material autocolant sau pentru recomandari legate de montaj, ne poti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact sau e-mail.

Mai mult...