Folie protectie caroserie auto Oraguard 270 Stone Guard Film

Folie protectie caroserie auto Oraguard 270 Stone Guard Film Folie protectie caroserie auto Oraguard 270 Stone Guard Film Folie protectie caroserie auto Oraguard 270 Stone Guard Film
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Folie protectie caroserie auto Oraguard 270 Stone Guard Film

Oraguard 270 Stone Guard este o folie adeziva transparenta lucioasa, polimerica, din PVC, conceputa special pentru autovehicule. Folia le protejeaza impotriva murdariei sau a pietricelelor care deterioreaza vopseaua la impact.

Oraguard 270 Stone Guard are grosimea de 150 microni, un grad mare de protectie UV, iar suportul este din hartie siliconata, cu greutatea de 137 g/mp. Adezivul sau este permanent, poliacrilic pe baza de solvent.

Dupa aplicare, durata de viata a foliei in exterior este de 5 ani.

Caracteristici pentru Folie protectie caroserie auto Oraguard 270 Stone Guard Film

Suprafata de aplicare plana, curbata
Aplicatii exterior
Grosime material 150 - 200 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 5 ani
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +10°C
Certificat de conformitate 1 fisa-tehnica-270.pdf

Instructiuni de aplicare

Pregatirea masinii
Pentru a obtine un rezultat optim, curatati autovehiculul cu o zi inainte de a aplica folia de protectie. In general, autovehiculului trebuie curatatat cu agenti de curatare conventionali (detergenti), de preferat mecanic (a nu se spala manual). Nu utilizati substante care participa la formarea unui strat de acoperire (cum este ceara).

Verificati temeinic suprafetele si marginile pentru reziduurile de ceara sau agenti de lustruire si indepartati-le cu agenti de curatare industriali sau cu agenti de indepartare a siliconului (numai izopropanolul este eficient).

Suprafetele pe care trebuie lipita folia trebuie sa fie intotdeauna curatate cu izopropanol . Aceasta va indeparta cel mai eficient toate rezidurile agentilor de curatare utilizati anterior (nu se recomanda utilizarea alcoolului).

Uscati temeinic autovehiculul, utilizati suflanta cu aer cald (foehn) pentru a indeparta orice umiditate reziduala, in special umezeala blocata sub garniturile de cauciuc.

In general, se recomanda aplicarea umeda a foliei Stone Guard 270, cu toate acestea, utilizatorii experimentati pot dori sa faca aplicatii uscate.

Aplicarea umeda trebuie realizata numai in lunile calde ale anului cu temperaturi de + 18 ° C, astfel incat sa se permita evaporarea rapida a oricarei umezeali reziduale si atingerea rezistentei obligatorii.

Pulverizati apa cu detergent pe partea adeziva deschisa a foliei si a suprafetei care trebuie acoperita cu folie. Plasati folia de protectie pe suprafata pe care doriti sa o aplicati si apasati-o cu miscari succesive; asigurati-va ca apa prinsa intre masina si adeziv este complet inlaturata.

Recenzii produs

Nan Stefan Razvan 06.07.2022 06:01 O folie extraordinara. O folosesc de la inceputul anului si si-a facut treaba de minune!
Alistar Florin 13.12.2021 12:33 O folie buna pentru protectie caroserie si alte elemente la un pret mic , dar nu recomand pentru faruri , este o folie din PVC , va rezista ~ 1-2 an , pentru faruri aveti variant mai scupa din Poliuretan excelenta pentru faruri cu autovindecare 283 STONE GUARD