Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03250T are suportul din spuma acrilica si grosimea de 0,25 mm (250 microni).
Protectia acestei benzi dublu adezice este realizata din polietilena de culoare rosie inscriptionat cu sigla Orafol.

Adezivul benzii dublu adezive Orabond UHB03025T este din acrilic pur, transparent si permanent pe ambele fete, avand o rezistenta crescuta la forfecare si la frecare in prezenta unui stres mecanic. Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T are o buna rezistenta la UV si la temperaturi inalte (intre -40 si +150°C).

Toate benzile dublu adrezive de tip UHB (Ultra High Bond) au proprietati viscoelastice care le permit sa preia tensiunile care apar din cauza diferitilor coeficienti de dilatare termica a materialelor lipite. In plus, adezivul acestora patrunde in porii microscopici ai materialului, obtinandu-se o lipitura foarte puternica.

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T este disponibila in role cu lungimea de 33 m.

La comanda se poate vinde in orice latime intre 3 mm si 800 mm. Contactati-ne.

Caracteristici pentru Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03025T

Suprafata de aplicare plana, curbata, flexibila
Aplicatii exterior
Grosime material 250 microni
Tip adeziv acrilic
Marca Orafol
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +15 °C

Instructiuni de aplicare

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03250T se utilizeaza pentru lipirea sticlei, a plasticului sau a aplicatiilor care necesita fixare transparenta. 

Poate fi folosit atat ca banda izolatoare, cat si ca lipit. Este recomandat pentru instalarea pieselor din plastic extrudat, cum ar fi panouri, bare, tevi si pentru instalarea de oglinzi, afisaje etc. 

Este, de asemenea, utilizat in panourile solare, panourile de sticla, ferestrele, usile sau industria de sticla securizata. In plus, grundurile recomandate de Orafol pot fi utilizate pentru a creste aderenta benzii pe suprafata sa de aplicare.

Banda dublu adeziva transparenta cu aderenta si elasticitate sporita Orabond UHB03250T are aceleasi proprietati ca banda dublu adeziva de la 3M, VHB9473.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.