Autocolant imprimare digitala adeziv gri removabil ORAJET 3621

Autocolant imprimare digitala adeziv gri removabil ORAJET 3621 Autocolant imprimare digitala adeziv gri removabil ORAJET 3621
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala adeziv gri removabil ORAJET 3621

Autocolant pentru imprimare digitala cu adeziv gri removabil ORAJET 3621 este o folie adeziva din PVC, monomerica, cu o grosime de 80 microni. Suprafata autocolantului este special tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o imprimare mai exacta.

Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, gri, usor detasabil. Ca urmare autocolantul ORAJET 3621 este recomandat pentru printuri digitale de dimensiuni mari, pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt sau mediu.

Autocolantul ORAJET 3621 este disponibil in culoarea alba, mat si lucios

Dupa aplicare, durata de viata a autocolantului neprintat este de 4 ani.

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala adeziv gri removabil ORAJET 3621

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 80 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de apa, removabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 4 ani
Metoda de printare digital (UV, latex, solvent)
Tip de culoare si textura alb, transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +10°C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul pentru imprimare digitala cu aplicare pe suprafete drepte pe termen scurt/mediu ORAJET 3621 are un adeziv poliacrilic pe baza de apa, permanent si de culoare gri. Acest tip de adeziv confera un avantaj la aplicarea printurilor prin mascarea zonelor colorate sau neuniform colorate.

Producatorul Orafol ofera o gama foarte larga de autocolante pentru imprimare digitala pentru aplicatii din cele mai diverse. Fiecare dintre aceste autocolante are folii de laminare potrivite in functie de caracteristicile fiecaruia.
Pentru a va asigura o utilizare conform specificatiilor este important sa respectati instructiunile legate de pregatirea si aplicarea autocolantelor pentru imprimare digitala.

Autocolantul pentru imprimare digitala ORAJET 3621 se aplica numai pe suprfete drepte.

Instructiuni pentru imprimare
Autocolantele imprimate digital trebuie sa fie manipulate cu un grad ridicat atentie. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei sau murdarirea este bine sa folositi manusi de bumbac.
Trebuie verificat aspectul suprafetei autocolantului inainte de imprimare sau de aplicare. 
Verificati tipul de aplicare (interior / exterior) si durabilitatea, atat in specificatiile autocolanteor pentru imprimare digitala cat si in specificatiile cernelurilor si potriviti-le in consecinta.

Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
In cazul in care autocolantele proaspat imprimate sunt taiate pe cutter, acestea se pot micsora in zonele tiparite. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare.

Laminarea
Laminarea autocolantelor imprimate digital folosind jet de cerneala este recomandata pentru a le asigura o viata mai lunga la o calitate optima (luciu, intensitatea culorilor, deteriorare mecanica, etc). 
Foliile de laminare Oraguard sunt recomandate pentru o serie de calitati:

  • sporesc intensitatea culoarilor
  • confera aspectul dorit al suprafetei (lucioasa, mata, semi-lucioasa) 
  • ofera o excelenta protectie impotriva razelor UV ale soarelui care pot distruge pigmentili de culoare
  • ofera protectie impotriva umiditatii si frecarilor 
  • murdaria poate fi indepartata cu usurinta prin utilizarea de agenti de curatare obisnuiti 

Recomandam folosirea simultana a autocolantelor si a foliilor de laminare de la acelasi producator si de acelasi tip (ex. autocolant PVC monomer laminat cu folie PVC monomer si autocolant PVC polimer laminat cu folie PVC polimer) pentru a nu aparea tensiuni in materialul final. Din același motiv, recomandam ca temperatura laminatorului sa nu fie mai mare de + 30 °C.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.