Autocolant imprimare digitala rezistent apa Orajet 1917

Autocolant imprimare digitala rezistent apa Orajet 1917 Autocolant imprimare digitala rezistent apa Orajet 1917
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala rezistent apa Orajet 1917

Autocolantul pentru imprimare digitala ORAJET 1917 este o folie adeziva din PVC, mata, cu o grosime de 140 microni.

Pe una dintre fete prezinta un coating ink-jet microporos rezistent la apa si suportul este din hartie siliconata cu greutatea de 135 g/mp.

Folia are o stabilitate dimensionala foarte mare, chiar si in cazul unor imprimari pe suprafete mari.

Acest autocolant se poate folosi nelaminat pentru aplicatii pe termen scurt sau laminat pentru aplicatii pe termen mediu. Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriilor ORAGUARD 200, ORAGUARD 210 M/SG/G, ORAGUARD 372 si ORAGUARD 240

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala rezistent apa Orajet 1917

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 140 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Metoda de printare digital (apa, pigment, dye, ulei, solventi slabi)
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +10°C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul pentru imprimare digitala ORAJET 1917 se imprima cu majoritatea printerelor care folosesc cerneluri pe baza de apa, pigmentate sau dye, dar si cu printerele care imprima cu cerneluri pe baza de ulei sau cu solventi slabi.

Producatorul Orafol ofera o gama foarte larga de autocolante pentru imprimare digitala pentru aplicatii din cele mai diverse. Fiecare dintre aceste autocolante are folii de laminare potrivite in functie de caracteristicile fiecaruia.
Pentru a va asigura o utilizare conform specificatiilor este important sa respectati instructiunile legate de pregatirea si aplicarea autocolantelor pentru imprimare digitala.

Autocolantul pentru imprimare digitala ORAJET 1917 se aplica numai pe suprfete drepte. Acesta prezinta un coating ink-jet rezistent la apa. Ca urmare, imprimarile sunt rezistente la exterior, pe termen scurt, chiar nelaminate. Laminarea trebuie facuta cu o margine de cativa milimetri, peste folia ink-jet. In cazul inscriptionarilor de autovehicule este necesar ca marginile foliei ink-jet sa fie perfect protejate impotriva patrunderii apei.

Instructiuni pentru imprimare
Autocolantele imprimate digital trebuie sa fie manipulate cu un grad ridicat atentie. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei sau murdarirea este bine sa folositi manusi de bumbac.
Trebuie verificat aspectul suprafetei autocolantului inainte de imprimare sau de aplicare. 
Verificati tipul de aplicare (interior / exterior) si durabilitatea, atat in specificatiile autocolanteor pentru imprimare digitala cat si in specificatiile cernelurilor si potriviti-le in consecinta.

Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
In cazul in care autocolantele proaspat imprimate sunt taiate pe cutter, acestea se pot micsora in zonele tiparite. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare.

Laminarea
Laminarea autocolantelor imprimate digital folosind jet de cerneala este recomandata pentru a le asigura o viata mai lunga la o calitate optima (luciu, intensitatea culorilor, deteriorare mecanica, etc). 
Foliile de laminare Oraguard sunt recomandate pentru o serie de calitati:

  • sporesc intensitatea culoarilor
  • confera aspectul dorit al suprafetei (lucioasa, mata, semi-lucioasa) 
  • ofera o excelenta protectie impotriva razelor UV ale soarelui care pot distruge pigmentili de culoare
  • ofera protectie impotriva umiditatii si frecarilor 
  • murdaria poate fi indepartata cu usurinta prin utilizarea de agenti de curatare obisnuiti 

Recomandam folosirea simultana a autocolantelor si a foliilor de laminare de la acelasi producator si de acelasi tip (ex. autocolant PVC monomer laminat cu folie PVC monomer si autocolant PVC polimer laminat cu folie PVC polimer) pentru a nu aparea tensiuni in materialul final. Din acelasi motiv, recomandam ca temperatura laminatorului sa nu fie mai mare de + 30 °C.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.