Autocolant imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital

Autocolant imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital Autocolant imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 2 variante

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital

Autocolantul pentru imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital este o folie adeziva monomerica din PVC, cu grosimea de 80 microni, special creata pentru decorarea peretilor interiori. Este folosita in special pentru decorarea peretilor cu grafici deosebite, imprimate in policromie (pereti vopsiti, cu tapet etc), dar nu pereti rugosi, deformati, care nu sunt netezi.

Este disponibila alba si incolora, cu suprafata lucioasa sau mata, iar adezivul este poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori).

Produsul se comercializeaza exclusiv la rola! Datorita faptului ca manevrarea repetata a materialului duce la deteriorarea foliei (murdarire, rupturi, amprente, zgarieturi), produsul nu se comercializeaza la metraj. 

Pentru laminarea autocolantului pentru imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 200,  Oraguard 210, Oraguard 210DU, Oraguard 215 si Oraguard 215DU. Laminarea se face numai la rece. 

Daca grafica printata impune si decuparea pe contur, implicand montajul cu folie de transfer se va folosi folia de transfer.
 

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior
Grosime material 80 microni
Tip adeziv poliacrilic pe baza de apa, removabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 2 ani
Tip de culoare si textura alb, transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare >+10° C
Certificat de conformitate 1 fisa-tehnica-d-1446.pdf

Instructiuni de aplicare

Datorita varietatii de vopseluri de pe piata, inainte de aplicarea autocolantului pentru imprimare digitala Orajet 3628 Wall Art Digital pe perete se recomanda testarea in prealabil a compatibilitatii dintre adezivul foliei si suprafata peretelui pe care doriti sa o aplicati.

Producatorul Orafol ofera o gama foarte larga de autocolante pentru imprimare digitala pentru aplicatii din cele mai diverse. Fiecare dintre aceste autocolante are folii de laminare potrivite in functie de caracteristicile fiecaruia.
Pentru a va asigura o utilizare conform specificatiilor este important sa respectati instructiunile legate de pregatirea si aplicarea autocolantelor pentru imprimare digitala.

Autocolantul pentru imprimare digitala Orajet 3628 Wall Art Digital se aplica numai la interior pe pereti drepti/plani.

Instructiuni pentru imprimare
Autocolantele imprimate digital trebuie sa fie manipulate cu un grad ridicat atentie. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei sau murdarirea este bine sa folositi manusi de bumbac.
Trebuie verificat aspectul suprafetei autocolantului inainte de imprimare sau de aplicare. 
Verificati tipul de aplicare (interior / exterior) si durabilitatea, atat in specificatiile autocolanteor pentru imprimare digitala cat si in specificatiile cernelurilor si potriviti-le in consecinta. Autocolantul pentru imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital este imprimabil cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent, UV si Latex.

Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
In cazul in care autocolantele proaspat imprimate sunt taiate pe cutter, acestea se pot micsora in zonele tiparite. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare. 

Laminarea
Laminarea autocolantelor imprimate digital folosind jet de cerneala este recomandata pentru a le asigura o viata mai lunga la o calitate optima (luciu, intensitatea culorilor, deteriorare mecanica, etc). In timpul laminarii folia cu care se lamineaza nu trebuie tensionata foarte tare.
Foliile de laminare Oraguard sunt recomandate pentru o serie de calitati:

  • sporesc intensitatea culoarilor
  • confera aspectul dorit al suprafetei (lucioasa, mata, semi-lucioasa) 
  • ofera o excelenta protectie impotriva razelor UV ale soarelui care pot distruge pigmentili de culoare
  • ofera protectie impotriva umiditatii si frecarilor 
  • murdaria poate fi indepartata cu usurinta prin utilizarea de agenti de curatare obisnuiti 

Recomandam folosirea simultana a autocolantelor si a foliilor de laminare de la acelasi producator si de acelasi tip (ex. autocolant PVC monomer laminat cu folie PVC monomer si autocolant PVC polimer laminat cu folie PVC polimer) pentru a nu aparea tensiuni in materialul final. Din același motiv, recomandam ca temperatura laminatorului sa nu fie mai mare de + 30 °C.
Autocolantul pentru imprimare digitala perete Orajet 3628 Wall Art Digital nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de teflon! Suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie curate, fara urme de praf.
 

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.