Autocolant imprimare digitala colantari durabile ORAJET Premium Cast 3951/3951HT

Autocolant imprimare digitala colantari durabile ORAJET Premium Cast 3951/3951HT Autocolant imprimare digitala colantari durabile ORAJET Premium Cast 3951/3951HT Autocolant imprimare digitala colantari durabile ORAJET Premium Cast 3951/3951HT
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 3 variante

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala colantari durabile ORAJET Premium Cast 3951/3951HT

Autocolantul pentru imprimare digitala colantari durabile Orajet 3951/3951 HT Premium Cast este o folie adeziva din PVC,  avand suportul din hartie siliconata pe ambele parti.

Autocolantul se recomanda a fi folosit pentru aplicatii grafice in exterior, marcaje si decoratiuni cu cel mai ridicat grad de stralucire si durabilitate. Special conceput pentru aplicatii pe substrat dificil, precum polietilena si polipropilena, dar si suprafete texturate si aspre.

Seria Orajet 3951 indeplineste urmatoarele standarde:

  • Certificarea pentru aplicarea pe avioane Airbus Sidewall Panel pentru varianta 3951 alb lucios;
  • Certificarea pentru aplicarea pe vapoare IMO 2010 FTP Code Part 5 pentru varianta 3951 alb lucios, imprimat cu cerneluri pe baza de solvent , culoarea portocaliu, laminata cu seria Oraguard 290, aplicata pe aluminiu.

Seria Orajet 3951 este disponibila si in varianta cu adeziv high-tack, special pentru suprafetele poliolefinice (Orajet 3951HT).

Autocolantul este imprimabil cu printere de mare format care folosesc cerneluri pe baza de solvent, UV si Latex iar pentru aplicatiile de interior este rezistent la foc conform DIN 4102-B1, aplicata pe suprafete din otel.

Autocolantul este disponibil in variantele alb si incolor cu suprafata lucioasa.

Durabilitatea in exterior a foliei neprintate este de 10 ani pentru varianta alba si de 8 ani pentru cea transparenta.

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala colantari durabile ORAJET Premium Cast 3951/3951HT

Suprafata de aplicare plana, curbata
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 55 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 8 ani, 10 ani
Tip de culoare si textura alb, transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +8°C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul Orajet 3951/3951 HT se aplica doar pe suprafete drepte/plane si curbate fiind special creat pentru aplicatiile de exterior, acolo unde se doreste cea mai mare durabilitate, in special pentru suprafetele curbe sau denivelate.

Pentru laminare se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 289F, Oraguard 290, Oraguard 290DU, Oraguard 290F, Oraguard 293 si Oraguard 293F. De mentionat faptul ca printarea si laminarea se realizeaza conform instructiunilor producatorului.

Suprafata pe care urmeaza a se aplica autocolantul trebuie sa fie bine curatata, fara urme de praf pentru a nu afecta aderenta autocolantului.

Suportul de hartie se indeparteaza de pe folia imprimata si nu invers.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.