Amenajarea baii cu efect 3D – Proiecte spectaculoase folosind autocolantul

Vara tocmai s-a incheiat dar vrei sa pastrezi inca vie amintearea marii? Sau vrei sa decorezi un piesaj tropical? Nimic nu este mai simplu decat utilizarea autocolantului si crearea unui efect 3D in baia ta. Gandeste-te ca vei infrumuseta baia ta, fara praf si mizerie, alegand un model de autocolant 3D si astfel vei crea decorul perfect, simplu si rapid.

Iti vom prezenta astazi cateva idei de proiecte spectaculoase folosind autocolantul:

Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita pietrele de plaja sau nisipul

Ce poate fi mai frumos decat sa iesi din dus, direct cu picioarele pe pietrele de pe plaja sau direct pe nisip? Si daca nu ne murdarim de nisip, ar fi ideal, nu? Cu ajutorul autocolantului 3D putem sa ne implinim acest vis. Toata faianta o putem imbraca cu autocolant 3D ce imita pietrele de plaja sau nisipul fin al marii si astfel putem avea aceasta senzatie in fiecare zi.

Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita pietrele de plaja
Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita pietrele de plaja
Sursa: pixabay.com

Foloseste autocolant 3D ce imita marea pentru a amenaja baia ta

Sa fii in cada plina cu apa si spuma si sa ai in stanga sau in dreapta marea? Ce poate fi mai frumos?

Acest lucru il puteti realiza daca folositi un autocolant  3D pe peretele unde este cada amplasata si aveti aceasta vedere zi de zi, cand faceti baie. Un proiect pe care il puteti realiza singuri, fara costuri prea mare, dar care va poate schimba starea de spirit dupa o baie lunga, relaxanta.

Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita un geam cu vedere catre mare sau munte

Puteti folosi autocolant 3D de tip sticker care se lipseste pe perete si care imita un geam deschis cu vedere la mare sau la munte. O oaza de placere in baia dvs, care va relaxeaza si va umple de energie.

Stickerul se lipeste foarte usor, si daca va plictisiti puteti renunta la el sau il puteti inlocui cu altul,  in functie de anotimp sau de starea dvs de spirit.

Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita geamul
Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita geamul
Sursa: unsplash.com

Amenajarea baii folosind autocolant 3D cu fluturi si flori sau cu nori pufosi

Daca sunteti o fire mai romantica si va plac florile si fluturii, puteti decora baia dvs feminin,utilizand autocolant 3D cu fluturi si flori. Cu siguranta va veti simti ca in paradis intr-o baie decorata in acest fel.

Va plac norii pufosi si razele blande ale soarelui? Va incarcat cu energie privindu-le? Le puteti avea acum pe tavanul din baia dvs, si va asiguram ca veti sta mult mai mult in cada si va veti relaxa privind tavanul. Va lipseste doar sunetele naturii insa cu o muzica ambientala, puteti rezolva acest lucru.

Amenajarea baii cu autocolant ce imita vederea catre munte, cu nori pufosi
Amenajarea baii cu autocolant ce imita vederea catre munte, cu nori pufosi
Sursa: pixabay.com

Amenajarea baii folosind autocolant 3D ce imita un acvariu cu pesti

 Poti acoperi geamul care are vedere in exterior cu autocolant 3D care imita un acvariu cu pesi multicolori, astfel vei crea un peisaj marin.  Pe langa initimatea oferita prin acoperirea geamului, se creeaza si un decor frumos. Poti folosi acest tip de autocolant si daca vrei sa acoperi usa interioara din sticla a baii.

Cum vi se par aceste idei de decor pentru baie? Veti pune in practica vreunul dintre ele sau aveti alte idei? Asteptam parerile dvs. in sectiunea de comentarii disponibila mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *