Amenajarea camerei copilului folosind autocolant

Septembrie este luna noilor inceputuri pentru copii: unii incep gradinita, unii incep scoala. Este un pas important pentru ei si este foarte bine sa fie schimbat putin si mediul: un refresh al camerei este intotdeauna bine-venit astfel incat ei sa perceapa aceasta noua etapa intr-o maniera cat mai calduroasa.

Articolul de astazi vine cu cateva idei de amenajari ale camerei copilului, folosind autocolantul:

Amenajarea camerei copilului folosind autocolant tabla scolara

Autocolantul de tip tabla scolara este ideal pentru a decora camera copiilor, fie ei la gradinita sau la scoala. Este bine de pozitionat intr-un loc accesibil lor, fie langa birou sau chiar in dreptul acestuia. Ei pot desena sau nota lucruri importante pentru saptamana in curs (un test important sau un proiect pe care trebuie sa il finalizeze), astfel incat sa le fie cat mai usor sa nu uite anumite lucruri importante.

Ce este foarte fain la acest tip de autocolant, este acela ca se poate scrie cu creta urmand ca apoi sa fie curatat cu un burete umezit cu apa.

Decorarea camerei copilului folosind autocolant tabla scolara
Decorarea camerei copilului folosind
autocolant tabla scolara

Decorarea camerei copilului folosind autocolantul magnetic

Autocolantul magnetic poate fi folosit foarte simplu, chiar si de copii. Le puteti decora camera cu o tabla metalica iar ei isi pot etala fotografiile cu prietenii sau cu familia, dupa preferinta, pe acea tabla. Trebuie doar sa lipeasca pe spatele fotografiie autocolant magnetic (dupa ce a fost masurat in prealabil).

Pentru un aspect mai neglijent, se poate aplica doar pe un colt al fotografiei autocolant magnetic, urmand ca fotografia sa fie prinsa doar in acel colt.

Pe langa fotografii, ei pot prinde cu autocolant magnetic diverse lucruri importante pentru ei: cartonase cu informatii pentru scoala (statele si capitalele, formule matematice, legile fizicii etc), teste la care au avut note mari pentru a se ambitiona etc.

Decorare camera copil folosind autocolant magnetic
Decorare camera copil folosind autocolant magnetic

Amenajarea camerei copilului folosind autocolantul aplicat pe perete

Autocolantul aplicat pe perete este cea mai des intalnita modalitate de a decora camera copiilor. Exista numeroase modele de astfel de autocolante care nu numai ca le ofera un spatiu frumos si primitor copiilor, dar le completeaza personalitatea si placerile acestora.

Printre modelele de astfel e autocolante, enuntam: sticker rigla de masurat, sticker cu planetele, sticker cu povestile copilariei, sticker fosforescente cu luna si stele, stikere cu harta Romaniei, stickere cu  fluturi, masini sau diverse personaje din desene animate etc. Concluzia este ca orice pasiune ar avea copilul dvs, ii puteti decora camera folosind un sticker/autocolant de perete.

Decorare camera copil folosind autocolant aplicat pe perete
Decorare camera copil folosind autocolant aplicat pe perete

Decorarea camerei copilului folosind tablourile din autocolant imprimat

O alta modalitate de a decora camera copiilor, este crearea unui tablou din autocolant imprimat cu un peisaj care ii place, sau cu desene animate, povesti si personaje din filme (Spider Man, Batman etc).

Imprimarea se poate face pe orice dimensiune, fara sa se piarda calitatea asa ca indiferent de spatiul avut pe peretele copilului, puteti crea un tablou personalizat.

Puteti imprima chiar si o poza cu copilul intr-un moment fericit, ca sa ii reaminteasca in permanenta de acea perioada. Trebuie doar putina imaginatie, care cu siguranta nu lipseste in cazul copilului dvs. Ii puteti solicita implicarea in proiectul „decorarea camerei”, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor lui.

Decorare camera copil folosind tablouri create din autocolant imprimat
Decorare camera copil folosind tablouri create din autocolant imprimat

Decorarea camerei copilului folosind autocolantul de mobila

Cu ajutorul autolantului de  mobila, puteti face un refresh intregii camere a copilului dvs. Prin schimbarea culorii mobilei din camera, se schimba intregul ambient al acesteia.

Stiti foarte bine ca intr-o anumita perioada copilului ii poate place o culoare, si peste cateva luni alta culoare. Asa ca, autocolant este varianta prin care puteti face astfel de modificari, fara sa schimbati mobila in intregime.

Puteti sa ii faceti chiar o surpriza placuta: dimineata sa il duceti la gradinita/scoala, va intoarceti acasa si va apucati de treaba. Sunt suficiente cateva ore pentru a decora mobilierul asa ca atunci cand se intoarce, va fi un impact foarte mare si se va bucura mult.

Decorarea camerei copilului folosind folia de geam imprimata

Acest tip de decorare se preteaza mai mult pentru copii mici, care adora desenele animate si care vad la gradinita geamurile imprimate cu diverse peisaje sau personaje din povestile lor preferate. Pe langa aspectul frumos al foliei imprimate, aceasta poate avea si factor de protectie solara, asa ca este un beneficiu in plus.  Se aplica foarte usor (puteti cauta pe blogul nostru unde avem un articol ce va explica exact etapele aplicarii foliei de geam) si se intretine la fel de usor.

Speram ca ideile noastre va sunt utile si veti pune in practica macar cateva dintre ele. Puteti gasi astfel de produse de decorat camera copiilor pe site-ul nostru www.autocolant.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *