Colantare ornamente interior masina – Idei practice

Tocmai v-ati achizitionat o masina si nu ati avut suficienti bani sa o decorati asa cum va doriti? Sau pur si simplu doriti o schimbare la masina actuala?

Masina este rosie sau gri si va doreati sa aveti si bordul masinii in nuanta exteriorului? Sau anumite parti din bord doreati sa le decorati intr-un mod anume?

In articolul de mai jos, va prezentam cateva idei despre cum puteti face aceste lucru, fara sa va coste o avere si sa obtineti un rezultat de care sa va mandriti:

Colantare ornamente de interior masina

Colantarea elementelor de interior este o alegere potrivita daca te hotarasti sa schimbi aspectul vehiculului. In plus, este un procedeu usor de realizat si optiunile sunt multiple! Personalizarea elementelor interioare cu autocolant, este o solutie mult mai ieftina decat inlocuirea pieselor respective iar rezultatul este unul satisfacator, de durata si reversibil – aspect foarte important.

Atentie insa, nu toate piesel pot fi colantate. Daca piesa prezinta striatii sau santuri care se simt la mana, cum este bordul masinii, acesta nu poate fi colantat. Doar piese fine la atingere, sau suprafetele lucioase, pot fi colantate cu ajutorul autocolantului.

Colantare obiecte bord interior masina
Colantare obiecte bord interior masina
Sursa: pixabay.com

Colantare piese usi interioare masina

Pentru a colanta piesele usilor interioare ale masinii, trebuie sa ne asiguram ce acestea sunt lucioase sau fine la atingere, si sa se poata demonta usor.

Pentru a colanta orice piesa, este nevoie sa o demontam si sa o curatam foarte bine de orice urma de praf cu ajutorul unei solutii speciale. Pentru a efectua procedura de colantare, ne asiguram ca spatiul in care o realizam este unul fara surse de ventilatie (pentru a nu spori aducerea prafului in zona de lucru) si intr-un spatiu curat.

Dupa ce aplicam autocolantul, masurat inainte, taiem excesul si montam piesele pe usa masinii. Cu siguranta, aspectul masinii v-a fi schimbat.

Colantare piese usi interior masina
Colantare piese usi interior masina
Sursa: pixabay.com

Colantare alte decoratiuni interior masina

Puteti colanta si alte piese decorative din masina, care se afla in bordul masinii, cu aceeasi conditie: suprafete fine sau lucioase. Pasii pe care trebuie sa ii respectati sunt aceeasi ca in cazul pieselor de pe usile masinii.

Aici puteti fi foarte creativi si puteti alege mai multe culori complementare astfel incat rezultatul final sa fie unul cu totul special. Gama de culori a autocolantului este foarte mare asa ca aveti de unde sa alegeti.

Colantare alte obiecte interior masina
Colantare alte obiecte interior masina

Pe langa sfaturile oferite in acest articole, va lasam si cateva idei in galeria foto de mai sus, de la fiecare categorie. Speram sa va inspire si va dea curaj sa faceti schimbarile pe care le doriti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *